голем спин казино без депозит бонус 2021

На Порто Рио Hotel & Casino во Грција наскоро може да само да се биде познат како Порто Рио Хотел.Казино е затворен на неодредено време, како на минатата понеделник поради спорот со вработените, кои се на штрајк по казино побара од нив да се намали нивната работа часа и да се земе намалување на плати до 25%.Состојбата се влошува од страна на откровение дека некои од вработените не се платени за последните 14 месеци.Според работниците унија, вработени се должи повеќе од €5 милиони долари (US$5.64 милиони денари).Димитрис Karageorgopoulos, шеф на унијата, укажува на тоа дека договорот да се направи добро на преостанатиот долг е наречен за казино веднаш да плати €800,000 ($903,561), но казино е, очигледно, се одлучи да се затвори, наместо.Казино обвинува вработените на предизвикувајќи судир.Тој испратил писмо до работниците минатата недела, наведувајќи дека на унијата се закани дека ќе казино е опстанок и дека унијата е акции се принудува својата рака.Таа додаде дека тоа е разговара за потенцијалните инвестиции со три различни неидентификувани лица.Оние инвеститори може потенцијално спасување Theros Меѓународни Игри, која е сопственик на казина во Рио и во Corfu и непознато alexandroupoli.Дел од писмото се вели, во превод од своите оригинални грчки, "компанијата најавува дека исклучување на казиното се должи единствено на тековните се обидува да ги одземе казино е резерва од страна на група на вработени.Дури и ова утро по прекин и исклучување на казино имаше обид од страна унија за конфискација на резерви, кој не може да продолжи, компанијата не е во можност да го издржат тоа, а компанијата е должен да ги брани своето постоење..." Theros покажува дека просечната плата на Рио казино вработени е околу €1,470 ($1,660), но просечниот трошок за одржување на вработените е €1,840 ($2,078).Таа вели дека платите треба да се намали со "повеќе од 31%" и можеби 70 работни места можеби ќе треба да се отстранат.Се чини дека казино операторот не изврши доволно за длабинска анализа пред започнувањето на работите.Таа додава во писмото, "бизнис постои бидејќи акционер има позајмените пари и го стави во рана што крвари без крај.Оваа функција има сушени нагоре.Единствено решение е влез на инвеститори кои, по многу преговори, со тешкотии и ризик, одлучи да инвестира некои пари.Со цел да го направите ова, компанијата мора да се стави на вистинскиот пат." На "вистинскиот пат", според Theros, е врз основа на барањата од страна на потенцијалните инвеститори.Овие барања вклучуваат исплатува постојните кредитори, стабилизирање на плата за период од можеби една година и создавање на нови инвестиции кои се во насока на "договорот за стабилизација и раст." Сепак, Theros, исто така, укажува дека прометот во казино опадна 74% во текот на изминатите шест години.Со таков тип на опаѓање, шансите на раст инвестиции вртење на работите околу се мали.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre голем спин казино без депозит бонус 2021.