луизијана земјиште врз основа казино закон

р Adelson изјави за време на матичната фирма Лас Вегас Песоци Корп е третиот квартал заработка повик дека растот во Макао е маса-пазар коцкање имаше направен за помало трошење од страна на високо ролки во последниве месеци.Фирмата минатиот месец објавија прилагоди сопственост заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) на US$811.6 милиони денари во третиот квартал на 2014 година, од страна на 3,3 проценти од една година порано.elco Круна Забава Ltd имаше удел на пазарот од 14.3% во октомври, од 12.6% во септември.Дин Macau Ltd и MGM Кина Holdings Ltd имаше 8,9 проценти и 8.2 проценти соодветно на октомври е казино приходи.acau е казино GGR за октомври падна 23,2 проценти од година на година, рече дека градот е казино регулатор во вторникот.Вкупниот приход од сите казино игри во октомври изнесува околу MOP28.03 милијарди долари (US$3.5 милијарди евра), во споредба со речиси MOP36.48 милијарди долари во период од една година порано луизијана земјиште врз основа казино закон.
Сметаме дека на пазарот сега целосно очекува октомври година на година се намалува, ќе биде година за година, а во следните месеци ќе мора да ја испорача секвенцијално подобро година на година се намалува, за да се исполнат очекувањата," аналитичарите на УБС АГ рече во една белешка, во вторникот луизијана казино патувања од сан антонио. "Ние продолжуваме да се очекува година на година се намалува, ќе се подобри од октомври нивоа, но не материјално до крајот на првиот квартал или почетокот на вториот квартал од 2015 година." udged месец на месец октомври се совпаѓа беше до 9.6 отсто на MOP25.56 милијарди постигнати во септември.nalysts на Унијата Игри Истражување Macau Ltd се сега под претпоставка дека на ноември и декември ќе видите GGR tallies слични во тешко броеви однос на септември е агрегат. "Ние во моментов се очекува пад од 16% и 24%, соодветно, за да се коло од годината.Ова ќе резултира во вкупниот 2014 GGR надолу 2 проценти на MOP355 милијарди долари (US$44.4 милијарди долари)," вели дека истражувањето куќа партија покер за поддршка на е-мејл адресата.

Нашите сегашни очекувањата на декември се надолу 24 проценти од година на година вклучуваат понатамошно нарушување на VIP сегмент заради очекува посета на Претседателот Xi Jinping да Macau како дел од 15-годишниот јубилеј на предавањето на Macau во Кина," Сојузот Игри додаде. партија покер тим про онлајн.