добар оброк за покер ноќ

"Мислам дека проектот е на својот врв." По Moulin Руж Развој Корп изгуби својот најголем инвеститор, работите почнаа да се разоткриваат.Компанијата е отворена стечајна постапка, имотот отиде во затварање, сервисирање на друштвото за lenders банкротираше и имотот отиде во receivership во 2013 година добар оброк за покер ноќ. "Областа е зрела за redevelopment", рече Кристина Roush, ко-сопственик на пивара добра почетна страна во покер. "Имавме голем план да се, всушност, направи хотел и казино,", вели Скот, претседателот на поранешната Moulin Руж Развој Корп "мастер план се состои од над 80 хектари плус речиси 100 хектари да се ревитализира таа страна на градот, а потоа го направи тоа истакнат дел на градот во целина." Групата беше организиран во рамките на својата работа, тој имаше целосна поддршка од заедницата, а имаше и финансирање — но, на крајот на економијата саботиран проектот. "Ние може да донесе инвеститори да табелата со програмерите," рече таа. "Таму не е единството во раководство: избрани претставници, дури и некои од министрите или пастори.Сите ние мора да работиме заедно," Munford рече добра големина за покер масата.
"Ние сме конечно почна да го привлече вниманието на луѓето, кои немаат средства да го направи тоа да се случи", рече Кевин Hanchett, примачот на имотот од 2013 година. "Досега, секој е потпирајќи се врз други луѓе пари за финансирање на работењето," Hanchett рече. "Тие (црковните лидери) би можеле да го предупреди членовите на нивните заедница дека тие треба да бидат ентузијасти (за Moulin Руж потенцијал) и колку е важно да се иднината на оваа заедница." Munford и Данкан замислете семејна-пријателски казино што им оддава почит на сајтот е граѓански права историја она што на времето не sainsburys ослободување испорака слотови mumsnet.

Tenaya Крик Пивара преместени од северозападниот дел на Лас Вегас токму карши Moulin Руж сопственост минатиот ноември она што на времето не sainsburys ослободување божиќ слотови. Има слабо, но ветува мирис на успех за следната Moulin Руж развој.Економијата е зрела за уште еден обид, и таму е рекорден број на заинтересирани програмери подготвени да поднесат понуди за сајтот.