колку пари да се обложи во Blackjack

Деветнаесет Macau казино junket оператори ризикуваат губење на нивната способност да работат во најголемите светски коцкање хаб ако тие не можат да ја засили нивната усогласеност игра.Говорејќи на маргините на оваа недела Macau Игри Покаже 2016 Година, Игри Инспекција и Координација Биро (DICJ) главен Паоло Мартинс Чан рече преглед на Макао е 145 одобрени junkets' сметководствени системи имаше заклучи дека 19 оператори' практики биле "не задоволува." Макао Бизнис Секојдневно се цитира Чан велејќи DICJ цел беше да се постигне "повеќе регулирани junket активност" и на тој начин тоа е давање на овие 19 оператори прозорец во кој треба да се подобрат нивните сметководствени практики.Сепак, Чан предупреди дека овој прозорец ќе се затвори со "крајот на годината." Ова не е празна закана, како DICJ очистен 35 junket оператори во јануари за слични сметководство недостатоци.Говорејќи вторник на македон-ски панел на junkets, Macao Политехничкиот Универзитет вонреден професор Changbin Ванг изјави дека DICJ беше "не се агресивни доволно" во барање на информации за потекло на junket вработени колку пари да се обложи во blackjack. Junket директори и акционерите со удел над 5% од акциите мора да достават детална документација да garner DICJ одобрување, но играчот претставници и под-агенти мора да поднесе само нивните имиња и криминални досиеја.Ванг рече половина проблемот е во тоа што овие второ ниво на персоналот се заснова надвор Макао и на тој начин соодветна истрага ќе бара соработката на владите во други јурисдикции.Ванг предложи на DICJ треба да поттикне одредено тим да се спроведе соодветно ригорозни позадина истраги.ВИП коцкање е споделување на Макао гејминг приходите падна на рекордно ниско 44% во Q3, но извршен ДИРЕКТОР на мега-junket Suncity Група верува дека сектор е подготвен да се враќа.Говорејќи на медиумите scrum на македон-ски во понеделникот, Alvin Chau рече на ВИП за бизнис имаше дно во 2015 година, но "видовме некои подобрување на оваа година.И мислам дека во 2017, тоа ќе се добие дури и подобро." Chau понуди никаков доказ за поддршка на неговиот оптимистички проекција, но junket бизнис да може да се зголеми ако Macau овозможува создавање на лоша должникот црната листа.Во Мај, DICJ не е за-лице од страна на велејќи дека тоа сега се смета дека индустријата е долго-бара црната листа на "одржлива" опција.Оваа недела, DICJ е Чан рече на црната листа е уште многу работа во прогрес се должи на "голем број на правни прашања" кои треба да се надминат.Професор Ванг изјави на должникот црната листа може да им помогне на junkets се избегне incurring било повеќе неповратна долгови, но тој изрази сомневање дека концептот бил "употреблив" поради Macau е строга приватност закони.Лансирањето на "име и срам' должникот веб-сајт во 2013 година резултираа со апсењето на интернет страницата на операторот.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre колку пари да се донесе до казино.