колку пари да се донесе на Craps табела

Во Италија и федералната Комора на Пратениците, наводно, донесено законодавство што би можеле да бараат сите лиценцирани sportsbetting оператори да плаќа дополнителни 0.5% данок на промет, така што за финансирање на програми да им помогне на народот во опоравува од влијанијата на coronavirus пандемија.Според вторник извештај од SBC Вести, контроверзниот должност е вклучена во предложената Реформа Уредба од страна на владата на италијанскиот Премиер Џузепе Conte и ќе се применува до крајот на идната година на било какви приходи заработени од онлајн, мало и виртуелна sportsbetting операции.Следните чекор: SBC Вести објави дека мерката, која се уште мора да бидат одобрени од Сенатот на Република македонија, се надева дека ќе бидеме во можност да се подигне до €90 милиони ($99.5 милиони денари) со цел да се доделат нови фонд за да им помогне на спортски клубови во Италија опорави од заклучување кој е во место од 9 Март колку пари да се донесе на craps табела. Извор детални дека законодавците имаше првично наречени за стапката на овој предлог за данок за да се постави на 0.75%, но на крајот relented под притисок од страна на индустријата која е закажана за целосно повторно да се отвори во само 17 дена.Индустрија unease: Moreno Marasco, Директор за Ла Lega Operatori ди Gioco (LOGiCO) трговија тело за локалните онлајн sportsbetting оператори, наводно, сепак осуди наметнување дури и повеќе данок на индустријата која има снимено на 72% пад година-на-годишно во приходите во текот на последните два месеца.Тој наводно изјавил дека таков пост-coronavirus должност ќе биде 'подарок за подземниот свет' и, следствено, да ги повика законодавците наместо да се сметаат следниве другите Европски нации во спроведување на гаранциите на кредитот рамка " за спортски клубови кои може да се бори финансиски.Операторот преоптоварување: SBC Вести објави дека проектираните бесплатно ќе згора на тоа се додаде на режим што веќе бара мало sportsbetting оператори да плати 20% бруто игри приходи данок со нивните виртуелни и онлајн колеги предмет на аналогни 22% и 24% давачки соодветно.Тој објасни дека народот е Sistema Gioco Италија и Associazione Concessionari ди Giochi Pubblici (ACadi) трговија групи реагираа на веста повикувајќи се на законодавците да остатоци на постојните даночни рамка, па како да се спаси своите членови од последователно има да се предаде колку што е 30% од нивните takings. колку пари да се донесе до казино reddit.