што значи терминот пука Craps значи

Во Ајова, градот на Davenport е поставено да се стави надвор барање за предлози за тоа како најдобро да ги користат поранешните реката сајт на Ритамот на Градот Казино, кои се преместени на земјиште базирани на локација некои од седум милји далеку во јуни.Според извештајот од Quad-Град Пати весник, градот на некои 99,600 луѓе планови за да го поставите почетна рок од 1 ноември за предлози за тоа како да се redevelop на брод и слетување објекти на поранешниот казино додека во непосредната околина на местото е да се трансформира во јавен парк, како дел од RiverVision план во рамките на било подобро предлози што значи терминот пука craps значи.
"Ние сме во потрага за "wow" фактор да се биде дел од таа RiverVision план," Davenport градоначалникот Френк Klipsch изјави за весникот што значи терминот гребло значи во покер. "Ако тој доаѓа за, ние ќе оцени дека со јавноста, levee комисија и советот сите ќе се погледне дека ако добиеме предлог сметаме дека спаѓа во таа категорија." На неодамнешниот состанок на советот на град, локалните лидери откри дека поранешната казино е брод и слетување капацитети, се должи да се отстрани од сопственикот РК Казино до Март, но таа сака да ги задржи своите опции отворени треба да подобра предлог доаѓаат напред.Тие изјавија дека секој нов план само ќе се смета ако тоа се вклучени трансформација на просторот во комерцијални веб-сајт што е дозволено за јавен пристап и приклучните.Џејсон Гордон, Alderman-At-Големи за Davenport, изјави Quad-Град Пати дека градот ќе бара инвеститорот да се отстрани брод и слетување објекти треба некоја нова шема стане под окупирани или ниско додека не поплава заштита или финансиска помош од било кој вид треба да бидат обезбедени бош долго слот toaster велика британија. "Тоа не е гаранција дека нешто ќе се случи," Kerri Tompkins, Alderwoman за Davenport е Осмо Одделение, изјави за весникот bosch rexroth т поклопец на слот за.

"Ова е само дека ние сме да се бара идеи, па ако ние не се нешто, тогаш ние продолжуваме како што е и што се очекува да бидат отстранети во Март." бош рерна ван слот хален.