дали табела планина казино служи алкохол

Меѓународниот Центар за Спорт Безбедност и Олимписки Комитет на Португалија го најави нов кодекс на однесување на спортски обложувања интегритет што ќе се воведе и во Португалија и други португалски јазик земји.Нови насоки, на CSS-ПОЛИЦАЕЦ Стандард Цоц, ќе влезе во игра во обид да се препознае и да ги почитуваат стандардите за спорт на обложување интегритет.Ова вклучува заштита федерации, клубови и спортистите од можностите на натпреварот одредување.Тоа, исто така, ќе се стави акцент на фокус и заштита на младите-програми за размена за да се охрабрат младите да учествуваат во спортови дали табела планина казино служи алкохол.
"Заштита на спортски е врвен приоритет на нашата агенда и поддржана од страна на експертиза и вредни соработка на ICSS, ПОЛИЦАЕЦ извршната комисија неодамна одобрен од овој Кодекс на Однесување на Спортски Обложувања Интегритет, како прв чекор од акциониот план за да се подготви португалски спорт со соодветни алатки за да се соочи со предизвикот [на корупцијата во спортот]", рече ПОЛИЦАЕЦ Претседателот Мануел Constantino.На ICSS-ПОЛИЦАЕЦ Стандард Цоц беше создадена по две години истражување на програмата за спорт корупцијата спроведена од страна на Универзитетот Париз 1 Panthéon-Sorbonne и Катар-базирани ICSS.Резултат на таа соработка беше Sorbonne-ICSS Водечки Принципи за Заштита на Интегритетот на Спортски Натпревари, нов сет на прописи со кои ќе се овозможи член федерации на полицијата свои спортисти.Како дел од овие упатства, секое тврдење или во случај на сомневање на повреди може да бидат пријавени на некоја назначен службеник, кој ќе има овластување да спроведе истрага и да спроведе соодветни дисциплински мерки за секој прогласен за виновен за прекршување на кодексот на однесување.Овие прекршувања вклучуваат обложување на или влијаат врз резултатите на спортски натпревар директно или преку трети лица се зборува стап казино имаат спортско обложување. "Во време кога закани за интегритетот на Олимписки спортови имаат остри влијание на многу организации за спорт, Олимписки Комитет на Португалија сакате да го отвори патот и да се спроведе повеќе мерки за ефикасно справување со ова зло на кредибилитетот на спортски," Constantino додаде.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre се зборува стап казино се рулет.