закрепнување од Ventral слот хирургија

Мајчин Индијански племиња од Оклахома појасни своите намери не само да се врати на својата прадедовска дом кој е Џорџија, но тие исто така сакаат да се изгради казино таму.Иако ова може да изгледа чудно барање на прв, тоа е дел од напорите да се поттикнат за легализација на коцкање во државата Грузија.Ричард Леа, адвокат претставуваат група не направи изјава каде тој рече дека тоа ќе биде полесно да се добие преку со мајчин Индискиот казино и понатаму, тоа во голема мера ќе им помогне на мајчин Georgians кои се борат да врзат крај со крај до разумен степен најмалку.Племето, познат како Keetoowah бенд на Cherokee, беше преместена надвор од Грузија назад во 1830-тите во текот на она што беше познато како Трага Од Солзи.Директорот на племето, Anile Locust, претставена на племето во писмото упатено до Гувернерот Натан Договор каде што тој се изрази дека според федералниот закон, племе имало статус супериорен во однос на сите други напори кога станува збор за градење на казино во Грузија.Процесот ќе го вклучи казино компанија (на кои веќе постојат два активни преговори со племе) ќе купување на земјиште и feds потоа ќе прогласи суверена учтивост на племето.Во таква ситуација, државниот закон нема да дојде во игра.Сепак, се очекува дека државата ќе имаат удел во добивката.Прилично сигурен дека тоа е Трага од Солзи, не Судењето на Солзи.Ви благодариме за читање на Светот Казино Вести.На печатна грешка е поправена.Ви благодариме за вашата внимателност.Дали тие се каже каде локацијата на казиното ќе биде изградена?И кога ќе се случи ова ?Здраво Joann, ви благодариме за читање на Светот Казино Вести.Сето тоа е многу прелиминарни во овој момент.Тие се уште треба да се идентификува имотот и да се купат пред да се движи напред.Од она што јас го разбирам, тие се прелиминарни разговори со потенцијалните игри партнери.Ќе бидете информирани како ништо напредува.Како ли шефот на племето и советот се чувствува во врска со ова?Па се случува да се добие казино.Ќе него само се отвори?Ќе имаме картичка маси?Каде е тоа ќе биде лоцирана закрепнување од ventral слот хирургија.