значењето на посветен слот во арапски

Во вторникот, игри инвеститор Кралскиот Пацифик International Holdings Ltd (HKG: 1076), која има казино лиценца за Пацифичкиот Остров на Saipan, рече нејзините подружници се ангажирани во другите сегменти на стопанството се се продава, така што тоа може да се фокусира на развојот на неговата игри бизнис.Порано позната како Првата Природната Храна Holdings Ltd, Хонг-Конг-листата на компанијата рече дека тоа се согласиле на САД$257,927 продажба на целата негова издадени од акционерски капитал во Врховниот Хумор Ltd да Огромно Век Инвестиции Ltd.Договорот со фирмата, која е главно ангажирани со трговија и преработка на прехранбени производи, исто така, вклучува фрлање на Врховниот Хумор подружница.Империал Пацифик, рече, "Соодветно, групата ќе престане да се вклучат во обработка и трговија со прехранбени производи по завршувањето [на договорот]," според GGRAsia.Во моментов, Imperial Пацифик работи привремено казино на Saipan.Со состојба на 31 декември 2015 година, игри место имаше вкупно 34 маса маси и 12 VIP маси.Пред две недели компанијата објави нето загуба на HKD84.37 милиони долари (US$10.87 милиони денари) за целото 2015 година, во споредба со 2014 година е губење на HKD1.56 милијарди долари.Во 2015 година, губење на HKD68.4 милиони евра беше снимен од страна на преработка на храна и трговија сегмент.Во вторник е поднесување, Imperial Пацифик рече: "Во поглед на континуираната влошување на перформансите на преработка на храна и за трговија сегмент, а со цел да се даде приоритет на ресурси за да се развие интегрирана одморалиште бизнис на Островот Saipan, одборот одлучи да се ослободи од останатиот дел од преработка на храна и за трговија сегмент за да се намали понатамошна загуба." Во Март 14 поднесување, Imperial Пацифик изјави дека сите релевантни дозволи да се добијат со цел да се започне изградбата на Големата Мариана Казино и Хотел Одморалиште во Garapan, Saipan.Хонг Конг-врз основа на инвестициска компанија има вети дека ќе потроши до US$за 7,1 милијарди долари за еден почитуваат казино одморалиште на Saipan, еден од петнаесет Пацифик островите во U значењето на посветен слот во арапски. Заедницата на Северните Маријански Острови.Според Кралскиот Пацифик, Големиот Мариана Казино и Хотел Одморалиште е закажана за да го отворите во декември 2016 година, додека лансирањето на хотелот ќе се одржи во првиот квартал од 2017 е крајот.Помеѓу два хотели, ќе има вкупно 254 соби. значењето на гранка одложување слот.