рулет Aku Jatuh Cinta Lirik песни

Велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија (GC) има изрече глоба во износ од £3m на Камелот, операторот на Националната Лотарија, по истрагата за наводите за измама награда тврдење и исплата.Казната доаѓа во пресрет на истрага за измама Националната Лотарија Награда тврдат дека, наводно направени и исплатени во 2009 година рулет aku jatuh cinta lirik песни. Наводниот инцидент само дојде на светлина во 2015 година, со полицијата и GC веднаш свесни.На GC истрага најде дека додека тоа не може да биде сигурен дека измама беше донесена место, тоа е повеќе веројатно отколку не е дека лажни награда тврдат дека биле исплатени.Во наодите на GC изјави дека Камелот ги прекршила своите оперативни лиценца во три клучни области: на Неговите контроли кои се однесуваат на бази на податоци и други извори на информации, начинот на кој таа ги истражува награда тврдат, и нејзините процеси околу одлуката да плати парична награда.Тоа не стресот, сепак, дека настанот е специфично и еднократна, со својата истрага откривањето ништо во начинот на системски недостатоци на Камелот е дел.Главен Извршен директор на GC, Сара Harrison, рече: "Коцкање Комисија, главен интерес е да се обезбеди Националната Лотарија е извршена со интегритет и дека играчот интереси се заштитени рулет aku jatuh cinta lirik. "Камелот неуспесите во овој случај се сериозни и казна пакет одразува тоа.Е најважно, пакетот, исто така, обезбедува добри причини не ќе изгуби како резултат на Камелот е лиценца повреда рулет aku jatuh cinta kunci gitar.

"Лотарија играчи може да се чувствуваат увери дека нашите истражувања се најде никакви докази на слични настани се случува и дека контролите се соодветни за денес да се ублажат против идните награда исплата недостатоци од овој тип." Камелот извршен ДИРЕКТОР Енди Данкан рече: "Тоа е навистина важно на луѓето да разберат дека ова тврдење се однесува на еден единствен, еднократна инцидент датира уште од 2009 година и вклучува потенцијално лажно тврдат дека за намерно оштетени билет.Тоа нема ништо да се направи со Националната Лотарија привлекува себе како да се игра монопол казино. "Ние прифаќаме дека, во тоа време, имаше некои слабости во некои од посебните контроли кои се релевантни за овој инцидент, и ние сме многу жал за тоа. "Ние сме зајакнат нашите процеси значително од 2009 година и се целосно уверени дека еден инцидент од оваа природа не може да се случи денес.Ние добредојдовте на Коцкање Комисија е потврда дека ова е случај." како да се игра покер коцки.