како да се игра Slots казино

Лас Вегас Песоци Корп (NYSE: LVS) се согласија во четвртокот да се плати $9 милиони евра, со цел да се стави крај на пет годишно истрагата за наводите дека тоа повредени Странски Коруптивни дејства – федерална анти-мито закон, кога тоа не успеа правилно да овласти и документ над $62 милиони евра во плаќањата на неидентификувани консултант за помош во водење бизнис во Макао и на копното на Кина.Цивилна населба, која се овозможи на компанијата да признаеме дека не сторил нешто лошо, исто така, нема евиденција наоди за корумпираните намера или поткуп во однос на лошо документирани плаќања кои се случиле меѓу 2006 и 2011 година.
Комисијата за хартии од (ДИК) истражителите откриле дека LVS чуваат "неточни" книги и евиденција, како и не успеа да документ соодветни одобренија за плаќања на консултантот (наведени само како "Брада"), кои дејствуваат како блискиот човек да се сокрие на компанијата улога во неколку деловни трансакции, како што се купување на кошаркарски тим и на копното Кинески зграда.Коцкање компании не им е дозволено од страна на Пекинг за да сопствен Кинеската Кошаркарска Асоцијација тимови.На lax регистрирање и евидентирање резултираше со над $700,000 во плаќањата се случува на "консултант" се водат за исчезнати како компанијата продолжи за пренос милиони повеќе за него.Меѓу разлики беше $1,4 милиони наводно се потрошени на уметнички дела за градење кога не беше всушност го купиле.Речиси 1 милион долари беше посветено на правно лице контролирано од страна на консултант за "управување со имот такси" и кога не за управување со имот услуги всушност биле извршени како да се игра slots казино. Comps не беа запишани во компанијата Macau казина, што го прави невозможно да се знае дали подароци отиде на владините службеници. "Јавно се тргува компаниите мора да имаат соодветни финансиски контроли во место за да се обезбеди дека трошоците се платени за искрен услуги", рече Андреј J како да се игра craps во казино. Ceresney, Директор на ДИК за Спроведување на Поделба како да се игра руски рулет казино.
"Лас Вегас Песоци не успеа да ги спроведе контроли за да се спречи десетици милиони долари од се исплатени без соодветна документација или овластување." Помагање на ДИК во својата истрага беа Измама Дел од U. министерството за Правда, Федерално Биро за Истраги, и Невада Игри Одбор за Контрола.На мито сонда излезе на неоправдано отпуштање и прекршување на договорот одговараат донесе со поранешниот Песоци Кина ЦЕО, Стив Jacobs кој тврди дека тој беше отпуштен за емитуваше претставки и предлози за активностите како да се игра slots казино.

LVS тврди дека населбата се стави во кревет Jacobs' наводи, но најголемиот дел од истрагата е наоди се однесуваат на лошо евиденција во 2006 година, пред Jacobs дојде на одборот.Во прилог на губење на за два дена профит, компанијата се согласи да, "задржат независен консултант за две години за да ги видиш своите АСКП внатрешни контроли, за чувањето записи и финансиско известување политики и процедури и неговата етика и усогласеност функции", според изјава од страна на ДИК.Стивен Jacobs v дали ќе добие временски слот (time slot со ups-от. Лас Вегас Песоци Корпорација, et al е закажана да се слушнат во Лас Вегас на 27 јуни 2016 година дали ќе добие временски слот (time slot со yodel.
Лас Вегас Песоци поседува и управува неколку казино својства во Лас Вегас, вклучувајќи Венецијански и Palazzo – во Макао, вклучувајќи Венецијански Macao, Песок Макао, и Песоци Cotai Централно – како и Марина Беј Песок во Сингапур, и Песоци Витлеем во Пенсилванија..