постои казино во близина на ханибал мисури

pril бруто игри приходи (GGR) во Macau на пазарот се движи за година на година раст од околу 20 проценти, а 21 процент, но "може да изненади на главата", рече понеделник белешка од брокерски Sanford В постои казино во близина на ханибал мисури. Bernstein Ltd.Дека прогноза беше малку повисока од најновите проценка од страна на брокерски Номура, што укажува на стапка на раст од 18 проценти на 22 проценти.др прогнози беа засновани на индустрија неофицијални податоци, вклучувајќи го и пазарот-широк секојдневно обложување тома и задржете стапки за ВИП коцкање гледа во календарски месец до 22 април, инклузивно постои казино во близина на harrisonville mo. Под претпоставка дека на GGR просечна дневна стапка на MOP780 милиони долари (US$96.6 милиони) да MOP820 милиони евра за останатите денови од месецот, ние проценка април GGR да опсег на MOP24.1 милијарда и MOP24.5 милијарди долари, проценува дека од година на година се зголемува во април +20 проценти на +21 процент," напиша аналитичари Vitaly Umansky, Жен Гонг и Кети Huang од Sanford Bernstein.apanese брокерски Номура изјави во понеделник имајте на ум дека "под претпоставка дека GGR дневно се населува во околу MOP800 милиони евра за остатокот од месецот, ние проценка GGR растеж ќе биде околу 18 проценти на 22 проценти за месец април, или околу 350 основа поени во пресрет на најновата Консензус Metrix проценка (+16.5 проценти од година на година) во midpoint".nalyst ДС Ким на ЈП Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd, рече во понеделникот (мемо) на овој месец-to-date GGR се подразбираат "силна +21 проценти раст од година на година" за целата територија на април.e додаде април раст би била повисока, но за забавување веројатно поврзано со градење на јавен празник на почетокот на следната недела ffxiv roulette once a day.
Минатата недела GGR на MOP785 милиони на ден (април 16-22), во споредба со околу MOP825 милиони на ден во првите 15 дена, се одразува сезонски застој во пресрет на Денот на Трудот празник (три дена во текот на 29 април – 1 Мај)," пишува Г-дин Ким. ffxiv sch best in slot.