колку да се подигне во покер

Карл Icahn купи Fontainebleau на Лас Вегас, во 2010 година за 150 милиони долари, откако на претходните сопственици имаше престана изградба, оставајќи нешто грозно нешто заедно Лас Вегас Лента.Во 2015 година, Ichan беше побарано да се покријат дел од Fontainebleau како што беше сметаат за непривлечна во пејзаж.Тоа беше во тоа време дека Ichan одлучи тој ќе се стави на недвижности за продажба со куповната цена на $650 милиони евра.Имотот е за продажба од ноември минатата година, а наводно, на потенцијален купувач е заинтересиран за купување на Fontainebleau од тоа време.Поединецот е познат како еден претприемач кој, наводно, има присуство во гејминг индустријата, но ништо не е пуштен на слобода на заинтересираните купувачот колку да се подигне во покер.
CBRE Лас Вегас е групата, кои се наведени на имот за Карл Ichan и Извршен Заменик-Претседател на компанијата, Џон Knott е сега која се наведува дека Fontainebleau да може да се продадат пред летото е завршена.На брокерска куќа е справување со продажба на имотот и според ReviewJournal.com, Knott изјави дека се уште постои некоја работа да се направи, но не е вистински договор на маса со длабинска анализа била започната колку за повторно да се подигне во покер. Knott изјави постои надеж дека договорот ќе биде направено и дека нешто ќе биде објавен наскоро.На потенцијален купувач е потребно да се оди преку одредени пречки според Knott, да покажат дека поединец има финансиски капацитет за договорот да биде успешен преземете стрип 8 крал на казино (дел 1. Knott се наведува дека поединецот има поддршка од пари партнер и има партнери во капиталот, игри и хотелска индустрија.На Fontainebleau остана недовршена по изградба започна во 2007 година и беше во застој две години подоцна.Првичните планови требаше да вклучуваат condominiums и хотелски соби, со само над 3,800 да се создаде во вкупно преземете деканот мартин слот машина. Knott верува дека проектот ќе се продолжи на ист начин во поглед на дизајнот и верува дека тоа ќе потрае околу $1.2 милијарди евра за да се комплетира.Две години ќе бидат потребни за да се заврши кула. преземете стрип 8 крал на казино (дел 2.