пари на слот машини за продажба

Станица Казина планови да ги задржи своите Јужниот дел на Невада својства отворени, но е наметнување на нови политики за да помогне да се спречи ширењето на coronavirus, според писмото споделат со работниците во понеделникот наутро и добиени со Преглед-Весник.Сахара Лас Вегас отпуштени голем број на вработени понеделник.Одржување работник Хектор Padilla, рече тој беше повикан во канцеларијата рано во понеделникот наутро и отпуштени заедно со мнозинство на неговиот оддел.Документацијата од работникот рече дека отпуштања беа "поради намалена бизнис нивоа во градот Лас Вегас како резултат на национално ниво COVID-19 епидемија." Според понеделник изјава од Сахара, вирусот' влијание е "принуден (компанијата) да прават драстични намалувања на своето работење." Итно промени вклучуваат "затворање или намалување на часови за многу места, и туристички услуги, што резултира во привремено намалување на работна сила." Компанијата spokeswoman рече на членовите на тимот ќе биде во можност да ги задржат своите придобивки, а компанијата ќе го апсорбира трошоци.Компанијата "ќе продолжи да се оцени на бизнисот и да се направи оперативни прилагодувања како што е потребно, со надеж да се вратат на членовите на тимот да работат откако овие предизвици поминале," според изјавата.На Сахара е во сопственост на Алекс Meruelo. пари на слот машини за продажба.