казино Jeux Ile де франс

На Возење Арканзас Напред (DAF) на универзитетско ниво кампања група е дадена дополнителна 30 дена да се добие доволно потписи за казино предлог да биде вклучена во ноември е општите избори, гласање.Предлогот е за додавање четири нови казина во Арканзас, кој треба да помогне да се создаде повеќе работни места за државата.Во прво време, групата се претвори во 94,880 потписи на поддршка на предлози, но само 70,054 се сметаат за важечки; 84,859 валидна потписи се потребни за тоа да се направи на гласање.Во писмото упатено до Нејт Челик Советник на ДАФ, Изборните Директор Лесли Bellamy рече: "А ова барање во моментов е доволен, тоа не ги исполнуваат прагови содржани во член 5, дел 1 на Арканзас Уставот за да се квалификува за 30-ден лек период, предмет на одлука на било кој суд на преглед."Групата е даден до 24 август 2018 да добијат потписи се потребни.Предлозите ќе им овозможи на државата Трки Комисија за издавање казино лиценци за кандидати во рок од два километри радиус на Russellville во Папата Каунти и Борови се Блеф во Округот Џеферсон.Лиценци исто така, може да се даде на јужната земја Трки Корп за казино во близина на јужна земја Игри & Трки во Вест Мемфис и да Oaklawn Jockey Клуб за казино во Топли Извори. казино jeux ile де франс.