што се случува ако има вратоврска во Blackjack

Catena Медиумите Q2 приходите падна за 9% €23.7 m ($26.3 м), што резултира во 0.4% намалување во H1 приходи за да може да €49.8 м што се случува ако има вратоврска во blackjack.

EBITDA, исто така, падна за двете Q2 (22% €9.4 м) и H1 (8% €22.5 m), додека на филијалата е бројот на нови депонирање на клиенти падна за двете тргување периоди, 29% и 18% respectively без депозит слободен врти онлајн коцкање. Net паричните средства добиени од оперативни активности не се зголеми за Q2, од 20% до €10.5 m и H1, од 3% до €19.5 м.Заработка по акција се зголеми од €0.10 да €0.12 пред разредување за Q2, иако ова падна од €0.19 да €0.15 за H1 без депозит слободен врти онлајн слотови. Catena извршен ДИРЕКТОР На Hellberg рече: "Ние сме целосно обновени многу од нашите сајтови, подобрување на нашиот бизнис модел и подготвени за експанзија на нови пазари."На филијалата на моделот се вклучени серија на донесени во последниве години, со Catena фокусираше во голема мера на својата НАС бизнис на подолг рок.По Catena е финансиски ажурирање на компанијата споделување на цената падна од SEK 52.00 ($5.38) на крајот на тргувањето во петокот да SEK 42.80, падот на околу 18%. без депозит слободен врти на рулет.