временски слот (time Slot значење во кинески

Матичната компанија на Дланки се согласи да плати $1 милиони евра казна за да се спогоди 17-count жалба од страна на Невада Игри Одбор за Контрола резултира од неуспехот да се спречи нелегална активност, вклучувајќи ги и продажба на дрога и проституција, во клубови на имотот временски слот (time slot значење во кинески. FP Стопанства Л. П., исто така, се согласи да плати $78,000 да ги покрие трошоците на одбор за контрола е истрага нови казино во њујорк државата. "Ние сме длабоко загрижени и разочарани за прашања наведени во жалбата како тие не се во согласност со вредностите на нашата компанија," Дланки, рече во петокот во соопштението нови казино во дабови grove кентаки. "Ние сме решени да ги реши овие проблеми сеопфатно и решително." На Невада Игри Комисија да одобри населба.Повредите кои се содржани во 21-страница поднесена жалба на јавното петокот беа собрани за време на заеднички тајна истрага од страна на одборот и Лас Вегас полицијата.Жалбата обвиненијата дека на 16 Март со околу 11:15 часот, тајна директор на својот пат до Месечината ноќен клуб контактирани домаќин менаџер, прашуваат дали тој би можел да "снабдување некои девојки за нивната партија, бидејќи тие сакаа да се утврдат и не се грижи колку тоа ќе ги чини." Домаќин менаџер рече дека тоа не би било проблем.Околу 12:50 часот по полноќ, домаќин менаџер донесе две жени на тајна службеник е табела на Месечината.Според приговорот, тие отиде во клубот е отворен за косење каде домаќин менаџер на прашањето дали тој "беше среќен со девојките, бидејќи (домаќин менаџер) може да обезбеди различни девојки ако (на тајна службеник) сакаше." Покрај тоа, лице задолжено за безбедноста и шише тркач, изјави службеник тие би можеле да обезбеди проститутки.Жалбата рече тајна службеник купи кокаин, Екстази и Percocet на Месечината и Дожд ноќни клубови.На 22 април, тајна службеник бара "два 8-топки на кокаин" од домаќинот менаџер на Месечината.Часа подоцна домаќин менаџер продаваат службеник 5.6 грама кокаин.Уште еден инцидент се случи на 4 Мај кога на service manager се сретна тајна полицајци на вратата на ghostbar.Додека доаѓаат офицери на нивните табела service manager продаваат нив 2.4 грама кокаин, според претставката.Никој од клубот работници е именуван Одбор за Контрола е поднесување, ниту, пак, дали постојат какви било индикации ако некој се соочува со кривични пријави нови казино во северниот дел на индијана. "Клубот места се во сопственост и управувани од NM Потфати ДОО и NM Потфати II ДОО (колективно Девет Група), кој во времето на истрагата беа само делумно во сопственост на подружници на Дланки," компанијата, рече. "Дополнително, во времето на истрагата, Палмите не вработуваат, директно или контрола на вработените чии активности биле основа на наводите во претставката." Дланките заврши својата стекнување на Девет Група во септември. "Сепак, Палмите, како Невада игри примателот ја прифаќа целосната одговорност за сите активности што се одвиваат за својата сопственост," компанијата, рече.На Невада Игри Комисија има одобрено казни во минатото, вклучувајќи неколку поголеми од 1 милион долари, за Лас Вегас казина да се најде дозволувајќи продажба на дрога или проституција на нивниот имот.На Јан нови казино во северниот дел на ca. 27, 2011, пет-член комисија одобри $650,000 порамнување помеѓу Хард Рок Хотелот и државата игри регулатори по жалбата дека вработените се продаваат лекови и нека покровители се користат приватни тоалети за секс и дрога.На Невада Игри Комисијата може да го одбие населбата и спроведе расправа за промена на висината на глобата или дури и одземање на хотелот игри лиценца.Како на петок, без претрес датум беа закажани.Како резултат на жалба, Палмите, рече таа има прераспределување на одделни Девет Група за безбедност на одделот и ги обврза сите Девет Група вработени во клубовите да поднесе тестови за дрога. "Со нетрпение очекуваме да работиме со Игри на Одбор за Контрола и комисија во наредните недели за решавање на жалбата," компанијата, рече. дали ви треба да се направи помине линија залог во craps.