Ajouter он Ami Zynga покер

Казино оператор Империја Места најави дека ќе издаде високи обезбедени белешки во вредност од $475m како средства да се зголеми ликвидноста.Од минатата година, Империјата Установи, со имоти во Њујорк, беше заеднички управувана од Genting Малезија, со 49% од акциите, и Kien Huat Realty III Ltd со 51%.Со стекнување на Империјата Одморалишта, тоа е предвидено дека Genting ќе се обиде да добие целосен казино лиценца во Њујорк област.Издавање на високи белешки ќе се користи за да ги отплатат долговите и да се зголеми долгот на резерви, како и да се зголеми групата на ликвидноста во тек на COVID-19 пандемија.Но, експертите остануваат претпазливи во врска со овој оглас.Двете рејтинг агенции Фич и S&P Светот, даде се забележува Б+ марка.Финч изјавиле дека тие би можеле да се зголеми групата на парични резерви за околу $100, додавајќи дека е "доволно во контекст на слабите уште позитивни прогнозира EBITDA генерација во втората половина на 2020 година и минимално одржување capex потреби" ajouter он ami zynga покер. Сепак, износот може да биде доволно за финансирање на лиценца за слотови-само казино групацијата планира да се изгради во Округот Оринџ, Њу Јорк.Ова предвидување се потпира на проектот оди напред со ниски трошоци ajouter он ami sur zynga покер.
"Додека вишокот на парични средства обезбедува здрава баферот за време на нашата прогнозира закрепнување од coronavirus, подолг рок, Фич очекува Империја за одржување на пониски парични средства повеќе во линија со оперативни потреби". ajouter ami zynga покер iphone.