Zara Femme Geant Casino Clermont Ferrand

Денес ние сме.. zara femme geant casino clermont ferrand. побара DICJ [Macau Гејминг Инспекција и Координација Бирото] да ја контактирате компанијата, е обврзан да достави дополнителни информации: всушност како многу игри маси и слот машини тие би сакале да аплицираат за", рече Ангажирање Leong Vai Tac (на сликата), Макао Секретар за Економија и Финансии.број на инвестиции аналитичари очекуваат Macau владата да ја следи политиката за тоа вработените со отворањето на Галакси Macau Фаза 2, развиен од страна на Галакси Entertainment Group Ltd; и Студио Градот, со мнозинство во сопственост на Melco Круна Забава Ltd.Ова ќе се види на владата признавање Дин Палата 250 нови на пазарот маси.Рејтинг фич Inc рече во една белешка, во Мај беше најверојатно 50 игри маси на Дин Macau – казино групацијата постоечкиот имот на традиционалните казино област на Макао полуостров – ќе се пресели на нови Cotai место zareba 4 slot crimping tool.
Ние треба да добијат формална апликација," изјави Г-дин Leong на вторник, осврнувајќи се на секое ново-да-пазар игри маси Дин може да се бараат за својата Cotai сајт.e додаде: "Неодамна DICJ има добиено документ од Wynn кои главно се .. zara clermont ferrand geant casino. [се бара] DICJ за да се испита нивното место [at Дин Палата].Документот се споменува .. градот пумпа казино hardin мт. проценетиот број на игри маси тие може да се одржи, а исто така и бројот на слот машини." р Leong понатаму изјавил: "се надеваме дека компанијата може да ни даде дополнителни информации.Во исто време, DICJ ќе се забрза на соодветните анализи." acau казино оператори се предмет на капа наметнати од страна на градот влада во врска со бројот на ново-да-пазар маси.р Leong беше кажано во вторникот на маргините на настанот, ко-организирана од страна на градот Труд Работи на Биро, Макао Федерација на Синдикатите и Макао казино оператор Песоци Кина Ltd – инаугуративен церемонијата на иницијатива наречена Професионализација Обука за Игри на Лекари, и да се кандидира за 600 Песоци Кина работници. градот пумпа казино голема паѓа на мт.