топ десет покер сајтови на велика британија

n дополнителни 10 лица биле приведени во Кина во врска со истраги на наводни нелегални игри поврзани со маркетинг активности во кои се вклучени Австралиско казино оператор Круна Места Ltd, извештаи На Австралиската весник.ews на притвор на 18 Круна Места на вработените во врска со она што копното Кинески власти нарекува "коцкање злосторства" – се скрши на октомври 15 топ десет покер сајтови на велика британија. acau е посебен административен регион на нр Кина; тоа е единственото место на земјата каде што казино коцкање е овластен.Градот Секретар за Економија и Финансии, Ангажирање Leong Vai Tac, рече на 20 октомври дека притворот во Кина на вработени од Круната Места не треба да имаат некакво влијание на Макао казино индустријата.Тој додаде дека после вестите на Круната на персоналот апсења, Макао е казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, се одржа средба со градот шест игри оператори, во кои бирото ги потсети на потребата стриктно да се придржуваат на локалните закони во Макао и на други места. топ десет онлајн казино сајтови.