осветлена Barreaux Pliant Geant казино

Повеќе од еден-на-четири Кларк Каунти жителите неодамна инфицирани со COVID-19 може да имаат договор или ширење на болеста во хотел, мотел или одморалиште, државните здравствени претставници откри четврток наутро.Тоа е прв пат државни службеници откри хард броеви за каква улога Невада е туризмот, може да се игра во државата појава.Во изминатите 30 дена, службени лица, рече 26 проценти од инфицирани област жители кој зборуваше со болест истражителите пријавени во посета на хотел, мотел или одморалиште.Околу 12 проценти се изјасниле посета на "храна воспоставување," широка категорија која вклучува рестораните, продавниците за храна и други видови на бизниси.На податоци "не значи бизнис е поврзана со изложеноста," Невада Одделот за Здравство и Човечки заменик-администратор Јулија Ѕиркаат рече.Наместо тоа, болест истражителите побара од заразено лице каде што патувал од времето тие веруваат дека тие биле заразени до времето, кога почнаа да карантин.Тоа не е можно за истражните органи за да се утврди каде што едно лице заразени со вирусот, Ѕиркаат рече. осветлена barreaux pliant geant казино.