кога ќе круна перт казино повторно отворање

Велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија го објави 26-страница документ за тоа дека контурите на организации стратегија да се направи коцкање побезбедно и поубавиот во текот на следните три години.На Коцкање Комисија, наведени пет области на фокус, вклучувајќи и заштита на интересите на потрошувачите, спречување на штета на јавноста и подигање на стандардите во игри на пазарот кога ќе круна перт казино повторно отворање. "Ние постоиме за заштита на потрошувачите и на пошироката јавност преку обезбедување на коцкање е фер и безбедно," комисијата го напишал во предговор кон извештајот кога ќе danville ил казино се отвори.

"Оваа стратегија претставува визија за вид на коцкање пазар сакаме да види: една што е фер и побезбедно за потрошувачите." Извештајот се проширува секој од петте области во кои регулаторот мисли дека може да се направат подобрувања во пазарот во периодот помеѓу 2018 и 2021. Прво, тој вели дека сака да ги заштити интересите на потрошувачите со прилагодувањето на информациите и на системите на потребите и околностите на поединци фустан стандарди круна казино перт. "Ние сакаме да се направи информации и контроли достапни и повеќе значајно за потрошувачите да им помогне да ги разберат нивните коцкање избори на индивидуално ниво, и има лесен за користење, сигурен tools да се контролира," комисијата го напиша.Регулаторот е најважна улога може да биде во спречување тешко да се потрошувачите и јавноста, а таа цел е главен фокус на овој извештај.Сепак, UKGC, исто така, очекува оператори за "активно да работат и соработуваат едни со други за да се ублажат и да се минимизира штетата." Комисијата, исто така, сака оператори да стори повеќе за да се подобри "култура " отчетност" на своите клиенти.Ова е точка на акцент за регулаторот неодамна, со комисијата и на други групи неодамна испраќање на писмо до стотици оператори со цел да попуштат надолу на коцкање реклами, кои може да се поднесе жалба на децата.Еден момент на планот е за сите како да се оптимално да ги користат парите од Националната Лотарија и други игри на среќа, од кои сите оди на "добри причини." Според извештајот, во годината што завршува во септември 2016 година, Националната Лотарија придонесе околу £1.7 милијарди долари (2.24 милијарди евра) на бога причини, со други социјални игри на среќа chipping во друг £230 милиони ($303 милиони денари).Ова не може да изгледа како точка на дискусија, но стратегија прави предвид фактот дека актуелната Национална Лотарија лиценцата истекува во 2023 се облекуваат за казино тематските партија. Милијардер весник титан Ричард Дезмонд се планира да се предизвик на тековната лиценца носителот, Камелот, во процес кој е веројатноста да започне во 2019. Во извештајот, UKGC вели тие ќе "облик стабилна и ефикасна конкуренција на Националната Лотарија на иднината", укажува на тоа тие добредојдовте на конкурентни понуди на процесот за лиценца.Конечно, комисијата истакнува како тоа може да го подобри начинот на кој тие се регулира, вклучувајќи ги стави поголем акцент на користење на податоци и информации и разгледување на нивните пристапи за интеракција со оператори и јавноста.Според UKGC Извршен Директор Сара Гарднер, комисијата е стратегија е дизајниран да се стави на потрошувачите на прво место фустан прописи круна казино мелбурн. "Потрошувачите мора да бидат способни да донесуваат информирани одлуки во врска со нивните коцкање и се чувствуваат заштитени," Гарднер рече клуб 52 покер мелбурн fl. "Ние сакаме потрошувачите да се чувствуваат овластени, ние сакаме нив да имаат право вид на информации и алатки за да им помогне да управуваат со нивните коцкање.".