се облекуваат за казино тематските партија

Кога MGM Националните Харбор отворени во четврток вечер, на износот на луѓе посета беше толку голем што траеше само 45 минути после големото отворање се одржало за местото да се достигне полн капацитет.Многу луѓе кои дојдоа да видат MGM Места Меѓународни најновото место биле оставени надвор чекаат да бидат нека во.Казино всушност затвори своите врати и тие не беа повторно отворена до 2 a.m се облекуваат за казино тематските партија. By рано во петокот наутро, публиката имаше thinned но на паркингот на објектот е се уште на капацитет со возило во секоја од 5,000 паркинг простори.Сообраќајот беше прашање како гејминг место отвори за прв пат со Националните Харбор областа која се прави резервна копија за неколку милји.За да се обиде и да се реши проблемот, полицијата одлучи да се затвори неколку автопати излегува и олеснување на сообраќајот преку Вудроу Вилсон Мост.Претставници на Принцот Џорџ Каунти препорачуваме возачи план за екстра време кога возите во област преку 18 декември.Според официјални лица, како и многумина 90,000 возила ќе патуваат во Националниот Харбор во просек недела.Овој број може да се удвои со додавање на казино во сообраќајот.Колку што е $10 милиони евра се потрошени за поправка на патот во близина на одморалиштето да биде во можност да се справат со сообраќајниот метеж.На MGM Националните Харбор е всушност се очекува да се привлечат 25,000 посетители на ден кој ќе го износот што треба да 9.1 милиони посетители годишно.За да понатаму се справи со сообраќајот прашања, претставници на Националните Харбор се укажува на тоа дека возачите се земе алтернативна маршрута особено во шпицот бизнис часа на игри на настанот кој е од 7 стр.м.до полноќ почетокот на четврток и продолжува преку неделата. фустан прописи круна казино мелбурн.