клуб 7 казино без депозит бонус

Една студија покажа дека речиси две третини од Британската социјална мрежа корисниците не сакаат да се пречи од страна на рекламирање од брендови клуб 7 казино без депозит бонус. TNS Дигитални Живот е анкета на 72,000 Интернет корисници се најде 57% од оние во развиените пазари не сакаат да се вклучат со брендови на сајтови како Facebook и Twitter.Ова се зголемува до 60% во САД и уште еден процентен поен, кога во велика БРИТАНИЈА е погледна.Матеј Froggatt, Шефот за Развој Службеник на TNS, рече: "Освојување и задржување на клиенти е потешко од било кога.Онлајн светот несомнено претставува големи можности за брендови, сепак тоа е само преку имплементирање токму прилагодени на маркетинг стратегии дека тие ќе бидат во можност да го реализира овој потенцијал." Тоа е важен развој за онлајн коцкање индустрија по Facebook опуштено правила кои се однесуваат на коцкање индустрија.Нивните услови сега држава: "Недвижности промовирање или олеснување на онлајн игри, игри на вештина или среќа, вклучувајќи онлајн казина, спортски книги, бинго или покер, се дозволено само во одредени земји со претходно овластување од Facebook." Со над половина од корисниците игнорирање на недвижности, ефектот на промени на услови ќе имаат на коцкање индустријата се намали.Сепак, половина од 800million корисници во светот се уште некои број да биде во можност да се концентрира на дневна основа.Тоа е само во развиениот свет, како и во пазарите Во развој, како што се оние во латинска Америка, бројот пречи од страна на реклами се намалила на околу 37% и овие пазари, каде што онлајн игри на пазарот е веќе почнуваат да привремено се прошири.Генерално, во рекламите на Facebook ќе се види на сајтот гребло во $2.8 милијарди долари во 2012 клуб 52 покер соба мелбурн. Слушни што рекламите мочаат луѓе надвор е ништо ново и оваа вест нема да се грижи многу.Тоа само ќе сила некои компании за да го промените капи и развие подобро насочени маркетинг при користење на социјалните мрежи како платформа.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre флорида.