Maplestory Pendant слот за експанзија рестартира

Во пресрет на нивните вистински пари јубилеј, Капитал Покер Мрежа се раздели начини со игри оператор На 5Dimes Група, повикувајќи се на "нова фаза на зрелост", како една од причините за разводот.На Капитал Покер Мрежа (EPN) продолжува да се пролева повеќе кожа од змија, по што соопшти заминување на начини со 5Dimes Група.Веста доаѓа речиси една година, за да на денот дека EPN прв отворен за бизнис, како вистински пари онлајн покер оператор, и тоа е втор пат кожата ја остави мрежа, во последните времиња, по GearPoker лево за нови пасишта во текот на летото.Разводот значи покер соби на Островот Казино, SportBet, и 5Dimes сајтови ќе престане да функционира на EPN.Островот Казино и SportBet се затворени нивните покер соби во целост, и играат сега ќе се консолидираат на 5Dimes нова мрежа.На EPN сакаа да се нагласи дека нивното "зародиш онлајн беше многу многу за привлекување на воспоставените Оператори како дел од важен притисни за играч на свеста и додаде ликвидност," и тоа се чини дека во нивната рочност дека нивните фокусираат на нивните рекреативни играч база не се усогласат со 5Dimes визија maplestory pendant слот за експанзија рестартира.
"Ние сме среќни со каде што мрежата е тарифен број, и со постојан искачи во играч броеви.Нашите месец на месец се зголеми гарантира награда базени, квалитет промоции, и постојано брз и сигурен cashouts се маркери на EPN е рано успех, а нашата растечка репутација меѓу играчите", рече на EPN Портпарол.Во почетокот на октомври, На 5Dimes на кожата беше во вестите за сите погрешни причини, откако тие изјавија "чип дампинг" шема на нивните сопственикот е, откако беше откриено дека 5Dimes играч беше намерно дампинг чипови во сметките на три FullFlushPoker сметки.Поаѓање на 5Dimes кожата нема да влијаат на операциите на FullFlushPoker.com или било на EPN други кожи.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre maplestory да се рестартира најдобри во слот опрема.