Edsa у пак слотови за ажурирање

Како имавме очекува, сите три основни игри сегменти продолжение на пост голем раст со трендовите генерално забрзување во 3Q15 во однос на 1H15," Сојузот Игри Хартии од вредност Asia Ltd рече во една белешка, во петокот edsa у пак слотови за ажурирање. Без исклучок, ова тврдење е еден Азиските игри приказна која продолжува да се генерираат силен раст на приходите, додека многу други регионални игри пазари се вовлечен во опаѓање или ограничен раст," аналитичар Грант Govertsen рече.agaCorp рече во својот привремен извештај објавен минатиот месец дека континуираната криза во игри на сектор во Macau "нуди можности" за компанијата "понатаму да навлезат во регионални и Кинески игри на пазарот".р Phearun рече дека најголем дел од новиот казино оператори беа заинтересирани за онлајн коцкање – владата на Камбоџа бара онлајн обложување за да се одржи во рамките на казино.Службеното лице, додаде дека Кинеските инвеститори сопствени повеќето од новите казина.р Phearun дополнително рече новиот казина ќе биде во можност да се преживее во Sihanoukville бидејќи повеќето од корисниците се на интернет коцкари сува одбор vs влажни одбор покер.
"Тоа е причината зошто на казино индустријата се зголемува [во Sihanoukville]", изјави тој на Khmer Пати. сува вилушка стеснува peekaboo и плашлив слот кањоните.