пијан ' N рудар салон & Casino

Локалните кулинарски унија верува казина' здравствени и безбедносни протоколи падне на кратко заштита на хотел-казино вработени низ долината.Досега, 17 унија членови и членовите на нивните семејства имаат почина поради COVID-19 од почетокот на пандемија, според унија.Дерек Стивенс беше стојат на паркингот на Лас Вегас завод за градење неколку години, чекање за затварање аукција на двоумење одморалиште: Среќа Змеј.Човек Fieri е Вегас Кујна & Бар, кој се наоѓа во Linq Хотел, е затворена уште еднаш по вработен позитивен за COVID-19 пијан ' n рудар салон & casino. На Цезар Забава Корп е во сопственост на Лас Вегас во Дресот на хотелот има контактиран од одделот за здравство и работи со нив да спроведат истрага и да се утврди кој е во близина на работникот, според компанијата извештај објавен во саботата.Изјавата не го каже кога работникот позитивен, што неговата или нејзината работа беше или кога ресторан ќе се отвори.На Цезар портпаролот одби да обезбедите понатамошни коментари. е morongo казино во калифорнија се отвори.