како да се научи покер брзо

Научни Игри објавен оваа недела поранешен Aristocrat генерален директор е поставен да се приклучат како нов извршен ДИРЕКТОР на своите игри поделба.Мет Вилсон, поранешниот претседател и генерален директор на Aristocrat Америка, е закажана за да се приклучат на Научни Игри некаде следната година, по неговата неконкурентска клаузула ќе истече.Тој ќе поднесе извештај до Бери Cottle, претседател и извршен ДИРЕКТОР на слот машина за производство на компанијата како да се научи покер брзо. Aristocrat најави Вилсон заминување во петок како да се научи покер шансите. "Ова е уште еден огромен чекор напред, како што продолжуваат да се соберат најдобрите таленти во нашата индустрија," Cottle се вели во соопштението appareil на рулет се прелива chien. "Овие состаноци се изгради на нашиот импулс како што продолжи да ја води нашата индустрија во иднина." Научно-Игри' извршен заменик претседател на групацијата и главен извршен директор на игри Derik Mooberry ќе продолжи неговата улога додека Вилсон приклучува.Тогаш тој ќе ги преземе за високи советодавна улога за компанијата appareil на fondue geant казино. Siobhan Лејн, Aristocrat е поранешен постар заменик претседател на маркетинг и игри операции, исто така е поставено да се приклучат Научни Игри следната година. appareil на raclette geant казино.