не Dhl даде време слот за испорака

Без оглед на Русија е вистински намери се во преземањето на Крим, мора да им даде на тоа да Путин е posse за брзо удирање на тапани до економски план за акција за Црното Море полуостров, која е припоена од Украина.Според Bloomberg, руски функционери се во средината на сериозни дискусии за тоа како да се стимулира Крим економијата, и една од најпознатите силно зборуваше за сценарија е претворајќи го во коцкање зона.Разговори има, очигледно се случува во изминатите неколку недели, со Заменик-Премиерот Дмитриј Kozak на чело на сите дискусии.Русија е економски стимул план за Крим има vaulted во врвот на Русија работи-to-do листа, со април 15 краен рок за министерствата за економија, финансии и регионален развој за да се покаже коцкање предлог за Крим, заврши со трошење и приходите проценки.Долгорочна цел за Русија е да го вклучите Крим во авто-одржување регионот, кои ќе бидат помалку се потпираат на државниот буџет.Со Русија и со кои се соочува најслабите економски outlook од 2009 година, државата сака да бидете сигурни дека сите од своите трошоци на Крим ќе бидат направени промислено.Регионот веќе се очекува да се да добие колку што е $2.8 милијарди долари од Русија и итните фондови, но тие пари не се очекува да трае засекогаш.Во случај дека оваа коцкање зона е создадена, Крим ќе биде назначен како посебна економска зона, која ќе даде посебни даночни олеснувања за компаниите со седиште во регионот, потенцијалот морков кои би можеле да се dangled да странски казино оператори.Тоа ќе исто така, да бидат додадени како нов казино регионот на врвот на четири Русија веќе се назначени.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre не dhl даде време слот за испорака.