казино En франција Ville Thermale

цел претставници во Кина на престолнината Пекинг, се користи "биг дата" да се открие и да се спречи напуштањето на земјата, Кинески граѓани планира да оди во странство за коцкање, и имаше "казнети" за нив, рече Ji Lixia, заменик-директор на Пекинг Имиграција Инспекција, во среда прес-брифинг.s Ji забелешките направени во текот на една од серија на постојани медиумски брифинзи од страна на службени лица во град, собири кои се одржуваат вообичаено да се разговара Covid-19, изјави Кинески јазик медиумските извештаи.Имиграција контроли биле примени на луѓе кои се осомничени или да бидат вклучени во коцкање, или коцкање поврзани со бизнис.ut Ms Ji, наводно, истакна во брифинг, дека нејзиниот оддел е решена да се надоврзе иницијативи на Министерството за Јавна Безбедност и на Националниот Имиграција Администрација, во совладување прекуграничната коцкање активности.Таа, исто така, предупреди Кинеските патници да се воздржат од учество во игри на активности во странство.број на инвестиции аналитичари се вели во коментарот на време, дека тие се претпоставува Macau беше и не се смета како "прекугранични" коцкање надлежност, како што тоа беше Специјален Административен Регион на Кина.страна од покривање онлајн коцкање – постојана иритација на Кинеските власти кога се во насока на нејзините граѓани – таа платформа има дел за "извештај за кривични дела поврзани со физичка казино". казино en франција ville thermale.