казино Heist најдобри влезот и излезот голема Con

"Овие поправки можат да бидат дизајнирани, дозволено и да се заврши во многу пократок временски период отколку MGM тврди дека е потребно само да се оцени зграда," Шо напиша.Покрај тоа, Perini истакна дека градењето на одделот Главен Инженер Скот Telford праша MGM Места во февруари да се поправи "големи недостатоци" на Хармон.Во е-маил до други градежни претставници на Февруари казино heist најдобри влезот и излезот голема con.
Perini, исто така, побара Кларк Област да се вклучи во претстојниот состанок помеѓу градење оддел службеници, MGM Места директори, и претставник на структурните инженеринг фирма која студирал зградата.Асистент да се Шо рече тој не сакаше да коментира во светлина на очекување на тужбата казино heist голема com најдобри exit за да се маскира. "Уривањето на Хармон ќе сторување / извршување на $300 милиони плус отпад, креирање јавни лошо влијание и далеку поголем ризик за јавна безбедност од спроведувањето на директна поправка Perini е предлагање," Шо рече.Шо, кој прв се понудил да имаат Perini поправка на Хармон во јули, рече компанијата и нејзините структурни инженер веќе развиена прелиминарни планови да одговори на сите недостатоци, и може да обезбеди детали во рок од три месеци казино heist најдобри оклопни возила. CityCenter општи изведувачот Perini Градење на Соработка.вели Кларк Каунти официјални дозволено MGM Места Меѓународни да се "избегне нејзините обврски кои се однесуваат на дизајнот дефекти" во проблематичниот Хармон Кула.Во писмото испратено петок да Кларк Каунти Градење на Одделот Директор Рон Lynn што беше копирани на сите седум каунти комесари, Perini Претседателот Крег Шо рече дека не верува MGM Места треба да биде дозволено за уривање на недовршена зграда.Шо нагласи дека компанијата, заедно со структурни инженер Џон А. Мартин & Соработници, може да се поправи и направи Хармон код согласност best free casino slot apps.