игри машини бесплатно казино

MGM Места Меѓународни има назначено хеџ фонд партнер Кит Meister на нејзиниот одбор на директори, проширување на тоа од 12 до 13 членови игри машини бесплатно казино. Meister е постар Партнер и Главен Инвестиции Службеник на Corvex Менаџмент на ЛП, на сопствениците на 3% од MGM е извонредни акции.Неговото претходно искуство вклучува слични boardroom позиции во Yum, На Вилијамс Компании, ADT Корпорација, Motorola и други.Џим Murren, Претседател и извршен ДИРЕКТОР на MGM Места, рече: "Ние сме задоволни да го покани Кит на табла како нашиот најнов независен директор."Како значаен акционер во нашата компанија, ние сме биле ангажирани во конструктивен дијалог во последните неколку месеци и се подредени на нашата стратегија за зголемување на слободен готовински тек, ќе продолжат да ги извршуваат средства светлина модел, се вози маргина подобрување и позиција на искуство во недвижности и игри ќе биде од непроценливо значење како што продолжуваат да го оптимизирате нашиот бизнис и се развива како организација."Meister рече: "јас со нетрпение очекуваме да работи конструктивно со Нив, управниот одбор и одборот за да се помогне во постигнувањето на нашата заедничка цел за подобрување на вредност за сите акционери."Од 2017, MGM Места има назначено четири нови независни директори, вклучувајќи Meister. гејмерски машини.