предности на легализирање коцкање во јужна африка

Kambi прошири својата светот нуди со станување спортско обложување партнер на Трки и Wagering Западна Австралија (RWWA).Долгорочно партнерство ќе се види Kambi им обезбеди на своите спортски обложувања технологија и услуги да RWWA, кој ќе ја надополни својата тековна sportsbook нудат преку договорот, низ своето мало и онлајн бренд TABtouch предности на легализирање коцкање во јужна африка.

RWWA, државата се кандидира трки орган одговорен за Западна Австралија е Totalisator Агенција Одбор (TAB), ќе бидат во можност да ги искористат предностите на Kambi е спортски обложувања услуги за надополнување на својата постоечка трки wagering производ.Дербито орган, со мрежа од повеќе од 320 мало агенции, исто така, дистрибуира профит стекна преку својот wagering бизнис за поддршка на дербито индустрија во Западна Австралија предности на коцкање во филипини. Kambi извршен ДИРЕКТОР Kristian Nylén рече: "Ова е важен стратешки партнерства за Kambi.Договорот нагласува Kambi способноста да го конфигурирате нашата технологија за да се задоволат потребите на секој оператор и го регулира пазарот, а ние сме возбудени да се игра клучна улога во возење RWWA онлајн и мало успех пустината дијамант казино glendale работни места. RWWA извршен ДИРЕКТОР Иан Едвардс додаде: "Како организација која средства на државата трки индустрија, RWWA е фокусирана на maximising својот профит преку Западна Австралија ТАБОТ во долгорочните интереси на индустријата, и веруваме дека ова партнерство ќе помогне да се вози поголеми резултати."Договорот се надоврзува Kambi глобалното партнерство, кое вклучува потпишување на долгорочно партнерство со Холандија казино оператор JVH игри и забава минатиот месец, во пресрет на онлајн пазарот за лансирање во земјата подоцна оваа година.Додека претходно овој месец, спортско обложување снабдувач рече дека очекува својот Q4 2020 приходи за да може да се зголеми и до 80% од година на година, до помеѓу €46m ($55.9 м) и €48m. пустината дијамант казино glendale гранд отворање.