Heure D'ouverture Geant казино Mandelieu

Како дел од Азија светот почнува пресврт на политики за забрана на локалното население од играње во казина, Индија е П владата се чини дека да се премине во друга насока.Некои законодавци се планира забрана за Индиски граѓани од земјата коцкање установи.Според извештајот во времето Сега, П Главен Министер Manohar Parrikar кажано интервјуерот на државата санкционира ДД Вести, во саботата, "јас искрено верувам дека коцкање не е добро.Ако ние можеме да го отстраните од државата.Тоа е во човековата природа е да се коцка тоа е причината зошто ние не може да се искорени тоа целосно, но, дефинитивно, не можеме да ги охрабри тоа," според извештајот, наведувајќи ги во живо стриминг интервју heure d'ouverture geant казино mandelieu. "Тоа е причината зошто ние се одлучи на политика за забрана Goans од одење на казина.Многу е направено во врска со тоа и во деновите што доаѓаат ќе има се [a] целосна забрана на локалното население ќе казина," додаде тој.Како што е соопштено претходно, новата коалиција владата, исто така, планира да се отстрани и да се преселат сите лебди казино садови од Mandovi Реката, но Parrikar исто така, рече дека државната власт не би можело веднаш да се дејствува за да се затвори постоечкиот казина, бидејќи некои компании имаат инвестирано многу во нив.На крајот на Март ослабен владејачката Bharatiya Janata партија, кој доби целосно мнозинство во парламентот 5 години порано на ветувањето да се забранат сите форми на коцкање во државата, даде постоечкиот казина шест месеци продолжување со цел да се преселат, додека наметнувањето на трет последователни годишни зголемување на годишните трошоци и лиценца трансфери.Кога се во прашање дали предложените мерки како што се забрана на продажбата на алкохол по патиштата ќе се создаде финансиска криза за државен министер, наводно, рече дека државата има проектираните 11% раст на БДП во нејзините најнови буџет но предвидуваше фигури како високо како 14-15 проценти.Неговиот оптимизам се заснова и во дел од почетните GST режим, кој се очекува да им помогне на Гоа, како што е потрошувач економија.Неговото расудување вклучени мислејќи дека, "Данок и услуги придонесе за приходи", рече тој.На укинување на рударството забраната е, исто така, се очекува да им помогне.Во почетокот на февруари, поранешен П Главен Министер Laxmikant Parsekar, објави дека тој ќе ја напушти долгогодишниот спор за активирање на шестиот казино лиценца на реката за дојдовни владата.Во Март новата влада доделена лиценца, откако ќе бидат дадени од 24 часа да го стори тоа од страна на Високиот Суд во Мумбаи. heure d'ouverture geant казино istres.