како победа слот машина во казино

risty Веќе е именуван како секретарот на компанијата-избира на Австралија-базирани слот машина производител Aristocrat Слободно Ltd.ntil регулаторно одобрување на Ms Веќе е термин, Tracey Elkerton ќе ги преземе улогата на секретарот на компанијата.р Бел работа имал вклучени "играње на инструментална улога во голем број на спојување и присоединување трансакции кои се трансформираат нашиот бизнис во последниве години," Г-дин Croker беше цитиран како вели. како победа слот машина во казино.