Situs покер на интернет депозит ново

Habanero има назначено Карлос Carvajal како својот нов Сервис и оперативен Менаџер situs покер на интернет депозит ново. Carvajal ќе се фокусира на производот страна на бизнис, liaising со постоечките и потенцијалните клиенти, како и дополнителни обврски ќе вклучуваат помагање на компанијата расте во рамките на Европските пазари.На потег да Habanero следните три години се запишува како Продукт Менаџер во NetEnt за Carvajal, кој беше проследен од страна на позиции со Betfair и Вилијам Хил situs покер на интернет депозит pulsa.

Carvajal рече: "јас сум навистина среќен за да се приклучи Habanero.Тоа е многу возбудлива кариера потег за мене и јас не можам да дочекам да започнете."Habanero имаат воспоставено себе, како еден од водечките места и маса игри на услуги, и јас сум со нетрпение очекувам да се вклучат со нив во таква возбудлива време." situs покер на интернет депозит преку pulsa без бери прима парчиња.