е вклучена отвори во Mohegan сонцето казино

Лас Вегас-базирани Галакси Игри обратна третиот квартал нето загуба од пред една година благодарение на зголемената маса игра продажба.Компанијата, која се продава маса игри и различни табела игра wagering додатоци, рече дека неговиот нето профит во периодот што заврши Седум е вклучена отвори во mohegan сонцето казино.
30 беше $129,000, во споредба со загуба од $221,000 во истиот квартал пред една година.Галаксијата нето приходи се зголеми 155 проценти до $1.87 милиони денари, врз основа на продажбата на нови табела игра наслови неодамна додадени преку придобивки е вклучена отвори во l'auberge казино. "Ние продолжуваме да остварат висока побарувачка за нашите производи, како што беше демонстрирана од страна на позитивен одговор добивме во Глобалната Гејминг Саемот во октомври," Галакси Игри Главен Извршен Директор Роберт Saucier се вели во соопштението е вклучена отворање на моторни град казино. "Потоа, ние акумулираат заостанати наредби, која може да ги натера нашиот нагорен интензитет во 2013." коцкање систем со нумерирани билети крстозбор поим.