Dragon Link Slot Machine Jackpot

Претставници на Baha Март го најави дека одморалиште дестинација ќе почнат постепено reopening процес, започнувајќи на 17 декември 2020 година dragon link slot machine jackpot. Гранд Хајат Baha Март ќе се добредојдени гости прво, проследено со ружино дрво Baha Март и SLS Baha Март.Кога reopening започнува, зголемена безбедност и здравје протоколи ќе се во safe да продолжи да ја заштити гости и вработените од COVID-19.

Детали за Reopening Процес Бидејќи Baha Март објект се наоѓа на Бахамите, било меѓународни туристи доаѓаат, ќе треба да одговори на влез протоколи кои се поставени од страна на Островите.Гостите исто така, ќе се бара да ги преземат Брзиот Антиген Тест за COVID-19. Овој тест ќе бидат бесплатни за посетителите по пристигнувањето.Овој процес е да се направи да се осигура безбедноста и здравјето на оние на-сајт.Објектот има создадено На Baha Март Посветеност на Благосостојба, која е својства протоколи за добросостојбата и безбедноста на лице место.Хигиена и sanitization практики се подобрени преку одморалиште како и казино и Изведувачки Уметности & Convention Center. Baha Март извештаи дека нивните протоколи надмине препораките на Центрите за Контрола на Болести.Подобрена чистење протоколи вклучуваат Гранд Хајат, ружино дрво Baha Март, и SLS, плус Melia Насау Плажа.Зголемена безбедност на храната протоколи се на место, вклучувајќи и дигитална нарачка за секоја локација dragon link slot machine app. Touchless плаќања ќе бидат обезбедени заедно со зголемена домашна работа мерки. Graeme Дејвис, Претседателот на Baha Март, коментираше reopening соопштение се наведува: "Ние сме возбудени да се добредојде назад нашите соработници и споделување на Baha Март со нашите гости повторно.Еластични како и секогаш, на Baha Март тим има persevered од страна гледајќи кон светла иднина, посветен на подготвување на одморалиште за успешна reopening овој декември.Нашиот фокус за безбедност, здравје и благосостојба е нашиот приоритет број еден, и ние да се изгради врз природните предности и интимни искуства на одморалиште дестинација за повторно да се воведе потпис и нови гости придонеси.Во текот на изминатите неколку месеци, Baha Март, исто така, се продолжи со одморалиште дестинација е проширување како на инвестиција во иднината на Бахамите и туристичката индустрија." Изградба Продолжи во Текот на Фаза II, изградба на сајт на Насау одморалиште продолжение за време на привремено затворање.Вкупно $300 милиони евра се инвестирани во проектот да се надополни и да се подобри Melia Насау Плажа и други отворено области. Baha Bay е нов луксузен водни искуство да биде хостиран од страна на имотот, со завршување во 2021 како да се погоди джакпот на слот машини. Нови јадење, исто така, ќе биде отворена во Шеќер Фактор. како да хит на џекпот на слотови.