како да се погоди джакпот на слот машини

Денес, на линија е само 5-1.

Goodell запира кратко на mandating дека играчите застане, но секако дава променети "став" на клекнат спор, кој е во голема мера да биде поткрепен со Адут.Во септември, Goodell одговори на претседателот на Твитер критики во изјава дека чита, "да се Развијат коментари како овие покажат несреќното недостаток на почит за МАК .. како да се погоди джакпот на слот машини. и неуспехот да се разбере огромна сила за доброто на нашите клубови и играчи претставуваат во нашите заедници." И покрај Goodell е флип-flop немало никаква промена на коефициентите на Трамп посетување на Супер Боул LII во Минесота (4-1), кој означува дека bettors не мислам дека командант уредник ќе биде на трибините.Претседателот не, сепак, благодарам Goodell во свој уникатен roundabout начин како да хит на џекпот на слотови.
"Тоа е време дека Роџер Goodell на МАК е конечно бара дека сите играчи ИЗДРЖИ ... МАК Комесарот Роџер Goodell бара од лигата на сопствениците и шефот на директори да ги охрабри нивните играчи да стојат за време на националната химна.Во писмо од октомври 10, фудбалот е топ извршен рече стои почести знамето и на земјата, и фанови се очекува играчите да се покаже како почит. Конечно, секогаш подготвена да ги преземе за контроверзниот облози, Paddy Power прашува дали химната едноставно нема да биде изведена за време на Супер Боул, со тековната линија долго во 100-1. како да се погоди слот машини. Paddy е МАК посебни прашуваат дали "Двете Супер Боул тимови да имаат играч клекнете во текот на националната химна" е непроменет по Goodell е писмо на 2-5 како да се удри по денар слотови.