бесплатни онлајн ефикасно планирање на покер

ustralia-базирани слот машина производител Aristocrat Слободно Ltd, во вторникот најави дека ќе ги затвори своите главниот Јапонски единица КК Aristocrat Технологии и престанок на нови pachislot игра развој во таа земја.Одлуката следи она што родителот го опишува како "стратегиски преглед" на својот Јапонски бизнис.ristocrat Слободно време, додаде таа, ќе се одржи една "мала" присуство во Јапонија преку друга подружница нарекува КК Заострен дека ќе обезбеди услуга и на терен поддршка за неодамнешните игра изданија, вклучувајќи и 'Црна Лагуна 2'.ells Фарго Хартии од вредност ДОО рече во една белешка, во четвртокот во однос на Aristocrat Слободно глобална ривал IGT Саладин, дека периодични приходи од комерцијален технологија и услуги кои ги нудат игри технологија компаниите заштита од изложување на "повеќе променливи игри и лотарија продажбата на производот сегменти" бесплатни онлајн ефикасно планирање на покер. Ние ќе продолжиме да се даде приоритет на инвестициите зад нашите расте основни сегменти низ Класа II Класа III и дигитални игри сегменти", додава Aristocrat Одмор е Г-ѓа Korsanos во вторник изјавата, се однесуваат прво на лотарија или бинго-тип на игри, и второ, да казино-тип слот машини.ristocrat Слободно рече дека затворањето на КК Aristocrat Технологии се очекува да се случи во текот на тековната календарска година, со тоа се смета како прекине бизнис за целите на компанијата сметки за финансиската година завршува на 30 септември 2015 година бесплатни онлајн 5 џинови слот машина. Според Bloomberg, главниот Јапонија бизнис е основана во 1994 година. На финансиското влијание на Јапонија затворање не се очекува да доведе до материјал пораст на трошоците надвор од оштетување полнење направени во претходна финансиска година," Aristocrat Слободно да се додаде.ristocrat Слободно рече во истиот извештај се дека таа имаше само објави една игра во Јапонски пазар во текот на периодот на известување бесплатни онлајн сè што блеска слотови. Намалениот обем предизвика намалување на профит од$14.3 милиони до губење на$4.5 милиони евра во постојана валута.Клучот игра ослободување на Црна Лагуна 2 беше одложено до 2015 година: сепак неговата commercialisation оттогаш понатамошно доцнење со нови регулаторни и тестирање барања воведе доцна во годината," Aristocrat додава во 2014 година извештај.ristocrat Слободно пријавени на пред-ревизија по-даночна загуба на AUD16.4 милиони евра во 12-те месеци до 30 септември. она што страна е подобро во texas holdem.