бесплатни онлајн сè што блеска слотови

Коцкање настан и expos организатор Акција Настани потпиша две-годишен содржина и настан партнерство, кој има за обнова опција, со GamCrowd.Според договорот, коцкање толпата-финансирање сајт GamCrowd ќе reprise Игралиште за ХОКЕЈ на МРАЗ 2016 година и ќе биде домаќин на Start-Up LaunchPad конкуренција на GiGse и EiG 2015 година. GiGse 2015 година, кој ќе се одржи на Хајат Regency, Сан Франциско, од 20-22 април, ќе биде на прво издание опфатени со новото партнерство.Во Start-Up LaunchPad конкуренција, слични на Теренот МРАЗ, ќе видите компании теренот нивниот бизнис изјави пред инвеститори и во соба полна со топ-ниво на раководители и ќе биде судија од страна на комисија, предводена од Претседателот Иан Hogg.Влез процес за GiGse 2015 видов вкупно 16 апликации примени, кои се сега се разгледани од страна на GamCrowd и Акција.На shortlisted петте финалисти ќе бидат објавени 31 Март 2015 година.
Победниците во GiGse и EiG ќе се добие пристап до GamCrowd Инкубатор програма бесплатни онлајн сè што блеска слотови. Clariona и GamCrowd започна да работи во EiG 2014 година и се согласи да содржина партнерство за МРАЗ Целосно Игри во 2015 година, каде што ТЕРЕНОТ МРАЗ е создадена она што страна е подобро во texas holdem. "Од првиот работен заедно во EiG 2014 Година, GamCrowd и Акција уживале успешно партнерство.На потпишувањето на овој договор цементи дека односот и го става start-up и иновации на врвот на дневниот ред на обложување и индустријата за игри најголемите настани", рече GamCrowd извршен ДИРЕКТОР Крис Север она што рака е snowshoes во покер.
"Претприемништвото е отчукување на срцето на индустријата за игри и јас се добие големо задоволство гледаат млада бизниси ние се помогна поддршка, расте и се развива заедно со МРАЗ, EiG, GiGse и другите наши игри брендови.Ова партнерство е одраз на нашата посветеност и поддршка за оние start-ups, чија валута е иновација." Кејт Комори, Портфолио Директор одговорен за Акција пазарот-водечки игри настани, изјави Кејт Комори, Портфолио Директор одговорен за Акција пазарот-водечки музички настани.За повеќе информации за GiGse 2015 година, ве молиме посетете ја https://www.gigse.com/ она што рака е повисока во покер. For регистрација контакт Адам Roebuck: Телефон: +44 (0)20 7384 8118/ e-mail: [email protected]s.com Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre она што страна е наречена покер.