она што рака е повисока во Texas Holdem

Valletta, Малта – Онлајн Коцкање Пал е барајќи iGaming колеги да се одбие да се профитира од спортско обложување дека perpetuates суровост кон животните и за да се потпише петиција против суров третман на Greyhounds користи за Британскиот куче трки. "Јас одбивам да се профитира од greyhound обложување и трки кои perpetuates ужасен, inhumane суровоста на тркачки кучиња", рече Џек Мајстор на OnlineGamblingPal.com. "Greyhound трки и Galgo лов и третман на кучиња добиваат се повеќе како сцени од хорор филм.Ве повикувам моите колеги да се провери нивната веб-сајтови и отстрани било содржина што промовира, поттикнува или го олеснува процесот на greyhound обложување и трки." Според Џек Мејсон, Шпанија е рангиран како број еден кога станува збор за убиството на ветрот песови.Традицијата на лов со песови се уште е популарна таму.Како резултат: десетици илјади кучиња се убиени без причина по лов на сезоната завршува.Шпанците се види смрт како забава.Годишниот виси на кучињата не е необичен настан.Затоа што Шпанците не чувствуваат посебна врска со кучиња, тие не се чувствуваат каење на убивајќи ги.Велика Британија доаѓа на второ место во овој ужасен листа.Во Англија годишен г 2.5 милијарди долари потрошени на greyhound обложување.Во Ирска прекумерна одгледување е добро познат феномен она што рака е повисока во texas holdem. 80% од кучињата се одгледуваат се испраќаат на Англија и се продаваат за стотици, понекогаш илјади Евра она што рака е познат како snowshoes во покер.
Greyhounds кои не се изврши во racetracks се смета за соодветен тест животни за лаборатории, па дури и универзитети.Сад е трет на листата, иако У S полека се покажува позитивни знаци на подобрување.Поради економската криза, racetracks се затворање.Ова значи многу на greyhounds мора повторно да биде сместено, додека таму не се доволно сопственици.Проблемот не е завршена, сепак, 20 racetracks останатите активни.Многу сопственици не можат да се прехранат своите кучиња, додека тренери се подготвени да проговори како тоа би можело да чини ги нивните job казино чипови за продажба во близина на мене. OnlineGamblingPal.com ги повикува шпански, Британците и Американците кои го одобрува или го промовира спортот, вклучувајќи greyhounds и galgos да се запре сега.Веб-страниците кои поттикнуваат на обложување на куче трки, исто така, имаат и морална одговорност.Повеќе информации на greyhound суровост тоа е на располагање во: www.onlinegamblingpal.com/sports-betting/greyhound-betting/ Секој загрижени за суровоста на тркачки кучиња е принуден да го потпише петицијата: www.thepetitionsite.com/11/stop-the-abuse-of-greyhounds/ за добивање на најновата коцкање вести од Калвин Ayre казино чипови за продажба во австралија.