како да се задржи на коцкање дневник

Застапниците на Мејсон-Dixon Одморалиште проект да го вклучите Eisenhower Конференциски Центар во коцкање казино доби голем сојузник во добивање на поддршка на Gettysburg бојното Поле за Зачувување на Друштвото.Спротивно на чувствата на оние спротивставени на проектите, GBPA, кој е најстариот Граѓанска Војна зачувување група во нација, вели дека тоа "не би поддршка на комерцијален проект кој ќе користите или ја намалуваат по бојното поле...Во овој случај, Eisenhower Конференција Центар, кој се наоѓа и на југ на бојното Поле, и која би се конвертира во Мејсон-Dixon Одморалиште, веќе постои како комерцијален објект и одморалиште не ќе одат надвор од нејзините постојни граници." Дополнително казино би зајакнување на локалната економија која пак е корисно да се причина за зачувување.Во суштина тоа врие фаќате за нешто што се нарекува логика, нешто што противниците на овој проект одбиваат да вработат. како да се задржи на коцкање дневник.