2275 блек џек Rd Trussville ал 35173

Цезар Забава кои работат на 11 земјата врз основа казина во велика БРИТАНИЈА градови и крајбрежен градови, биле погодени со рекорден парична казна од £13m од страна на велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија, по UKGC се најде и да се идентификува systemtic недостатоци во компанијата.На парична казна од £13m eclipses претходниот рекорд на парична казна од £само 11,6 m, кој беше meted надвор да Betway над недостатоци во врска со нивните ВИП клиенти.Како и г 13m казна, три високи менаџери на Цезар, исто така, се предале своите лични лиценци, со истрагата овие лиценца носители се уште во тек и допрва треба да биде склучен.Истрагата Цезар се одржа помеѓу јануари 2016 година и декември 2018 и UKGC најде неколку општествена одговорност недостатоци.Во прилог на Коцкање Комисија утврдените недостатоци во начинот на кој компанијата контролиран тоа е борба против перење пари политика.Нил McArthur, Главниот Извршен Директор на Коцкање Комисија, коментирајќи ја најавата на глобата што се издава на Цезар Забава, изјави: "Ние имаме објавени на овој случај во тоа време, бидејќи тоа е од витално значење дека лекциите се factored во работата на индустријата е во моментов се прави за да се адреса лошите практики на VIP менаџмент во кој ние мора да се види брзиот напредок." "На недостатоци во овој случај се многу сериозни.Култура на ставање на клиентите безбедност во срцето на бизнис одлуки треба да бидат поставени од врвот на секоја компанија и Цезар не успеа да го направи ова.Ние сега ќе продолжи да се испита на индивидуалните носители на лиценца вклучена со донесените одлуки во овој случај." "Во последно време онлајн сектор има добиено најголем надзор околу VIP практики но VIP практики се наоѓаат десно, преку индустрија и нашите тешки пристап кон усогласување и спроведување ќе продолжи, без разлика дали бизнис е на високо улица или на интернет." "Ние сме апсолутно јасно за нашите очекувања од оператори – без оглед на типот на коцкање тие ги нудат тие мора да знаат своите клиенти.Тие мора да се во интеракција со нив и да провери што тие можат да си дозволат да се коцка со – излегувајќи во кога тие гледаат знаци на штета.Потрошувачите во безбедноста не може да се преговара." На Коцкање Комисијата, исто така, потврди дека г 13m ќе се користи за да им помогне на финансии и фондот UKGC е Национална Стратегија за Намалување на Коцкање Штета.За да пристапите до целосна одлука донесена од страна на UKGC на ова истражување, ве молиме кликнете тука.Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. 2275 блек џек rd trussville ал 35173.