ле бон монета Valise на рулет

Најновите Согласност Брифинг настан, хостиран од страна на iGaming Академија, се доаѓа до Лондон на 12 октомври 2017 ле бон монета valise на рулет. Ова еден ден настан е наменета за едукација на онлајн обложување и индустријата за игри на значајни регулаторни промени претстојните 2017-18 кои ќе влијаат на нивните бизниси.Настанот ќе биде длабоко се нурне во прашањата на Општата Заштита на Податоците Регулатива и Четвртата Директива на ЕУ за Перењето Пари.Со овие измени на законот се поставени да се наруши секојдневната работењето на онлајн игри сектор, па тоа е од клучно значење дека индустријата знае како да се справат со прашањата кои ќе произлезат.Регистрацијата е сега отворен во значително намалена, Однапред го Оценувате до 03 август.Клучни Теми: GDPR, 4 Директива на АМЛ Датум и Време: четврток 12 октомври Сега – 08:30 Место: Каунти Хол, во Лондон, SE1 7PB се Регистрирате Сега!GDPR – ОПШТИ ПОДАТОЦИ ЗАШТИТА РЕГУЛАТИВА GDPR е поставен да стане извршна во Мај 2018, и ќе реконструкција на патот онлајн игри компании собира, користи и обработува податоци.Корисниците сега ќе имаат повеќе моќ над нивните лични податоци што значи компаниите ќе бидат одговорни за податоците кои се складираат.ЧЕТВРТА ДИРЕКТИВА на ЕУ ЗА ПЕРЕЊЕТО ПАРИ Како повеќето убедливо АМЛ законодавство во Европа во години, на 4 Перење Пари Директивата воведува нова зајакната обврски и проширена рамка, која значително влијае на постапките поврзани со анти-перење пари процеси во iGaming индустрија.Октомври конференција што следува од успешен настан хостиран во Малта во јуни 2017, со компании од целиот спектар на игри во присуство.Делегатите научиле како да се стави согласност план во акција.Согласност Брифинг: Лондон повторно ќе покажат богатство на врвот индустрија имиња и стручниот јазик, кој ќе биде обезбедување рамка за усогласеност прилагодени онлајн игри бизниси.Новите директиви ќе им понуди комплексен сет од предизвици, и конференцијата има за цел да ги скрши овие надолу и водич присутните ефикасно преку пречки.Неодамнешното истражување покажа дека многу организации не се стави потребните време или ресурси во регулаторната усогласеност, оставајќи ги на значителен ризик на казни, парични казни и репутацијата штета.За повеќе информации, ве молиме посетете ја www.compliancebriefing.com/london2017 Контакт Информации: [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre ле бон монета chaussures на рулет.