тампа беј Buccaneers слот примачите

Онлајн казино Roxy Палата затвори своите врати за последен пат, со онлајн казино операција престанување на тргување на 30-ти ноември 2020 година тампа беј buccaneers слот примачите.
Основана 18 години назад во 2002 година и работи исклучиво на Microgaming софтвер, Roxy Палата изградена солидна репутација со играчите за време на нивната онлајн мандат.Стекнува со 32Red во 2015 година за цена од неколку милиони фунти, во сопственост на Roxy Палата пренесува на Kindred Група во 2016 година, кога ќе купи од 32Red саладин за само срамежлива од £200m.Претходно оваа година во Мај, Kindred зеде решение да се отстрани Roxy Палата од своите affiliate програма Kindred Соработници, како група, ја презеде чекори да се насочат и да се консолидираат нивните iGaming придонеси.Пишувањето беше очигледно на ѕидот, тогаш за Roxy Палата како Kindred промовирана нивните маркетинг на своите две големи велика БРИТАНИЈА се соочува брендови, 32Red и Unibet.Формалната одлука да се затвори Roxy Палата беше доставена до играчи вчера утро, при што Kindred информирани Roxy е играч база на казино е затворање.Сите не се губи, иако, како Kindred се сега во процесот на пренесување на сите играч сметки во Roxy Палата да 32Red.Сепак, за нас тука во Казино Весник, затворањето на Roxy Палата уште одбележува тажен ден за онлајн казино индустријата.Ние изгубивме еден од "добрите момци" во онлајн казино светот. тампа беј bucs слот wr.