парични треска слот машина за слободни

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА, Лондон – октомври 2015 година, Betgenius, водечки снабдувач на софтвер и технологија за спортско обложување индустрија, е ребрендирање и започна Гениј Спортски Група, неговата нова матична компанија.Гениј Спортски Група е создадена да се одразуваат разновидноста на нејзините производи парични треска слот машина за слободни. Betgenius ќе стане еден од Групата бизнис verticals и ќе продолжи да се фокусира на развивање на нарачана Б2Б обложување решенија за операторите.Вториот бизнис вертикална ќе се фокусира на Групата на пазарот водечки податоци фаќање и дистрибуција, мониторинг и анализи бизниси, вклучувајќи Спорт Интегритет Монитор – на високо ценета интегритет услуги да лиги, федерации, и светот раководни тела.Гениј Спортски Група ќе ја усвои истата лидерски тим како Betgenius, одржување на континуитет во постојните ден-за-ден бизнис менаџмент.Нема да има промена во начинот на ит услуги клиенти – тоа ќе биде бизнис како и обично.Марк Лок, извршен ДИРЕКТОР на Гениј Спортски Група, се вели: "во Текот на изминатите 12 месеци, Betgenius постигна извонреден раст и еволуираше да вклучуваат нови придонеси на пазарот, вклучувајќи ја и индустријата за првата сеопфатна Б2Б eSports во игра и пред натпреварот обложување производ.Лансирањето на Спортот Интегритет Следи во 2014 година, исто така, покажува нашата стратешка визија и амбициозни цели за наредните години.Создавањето на Гениј Спортски Група е значаен дел од нашата долгорочна стратегија да се разликува себе и понатаму на пазарот и да се продолжи да се започне со вредност додавање на производи.Контакт Shifa Becher T: +44 (0)7495 066 697 E: [email protected] W: www.betgenius.com За Betgenius Betgenius е светски лидер во спортско обложување, игри и податоци интегритет софтвер.Компанијата дизајни, изградува и спроведува иновативни технологии кои моќ меѓународни води bookmakers, лотарија оператори и казина парични треска слот машина преземете.

Betgenius' софистицираност лежи во својот софтвер на способност, која обезбедува ефективна и ефикасна интелигенција led производи.За повеќе информации, посетете ја betgenius.com За Спорт Интегритет Следи Ltd.Спорт Интегритет Монитор (SportIM) обезбедува интегритет решенија за спортски раководни тела и носители на права best blackjack casino in atlantic city. SportIM обезбеди консултантски услуги, проценки на ризикот, образование, работилници и обложување за надзор на пазарот, кој овозможува спортски тела да се разбере и да управуваат со било обложување интегритет загриженост best blackjack casino in shreveport. SportIM има развиено сложен и софистициран систем за следење обложување пазари и да ги идентификуваат можните манипулира спортски настани best blackjack for thieving osrs.
SportIM е неспоредлив глобален поглед на регулирани и решен wagering пазари низ меѓународните територии.Тој во моментов се следи во текот 110,000 настани годишно низ 20 различни спортови.За повеќе информации, посетете ја sportim.com Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.