Best Blackjack Casinos Near Me

NagaCorp Ltd пријавени неревидираните на податоци на Хонг Конг Берза петок од речиси САД $400 милиони GGR за првите девет месеци од 2015 година best blackjack casinos near me. Овој финансиски податоци претставува зголемување од 47% од САД $271.9 пријавени за истиот период во 2014 година best blackjack for self defense. NagaCorp работи Nagaworld, на компанијата предводник на дестинација казино наоѓа во Камбоџа капитал Phnom Penh. Nagaworld е најголемиот хотел, игри и рекреација оператор во Камбоџа, и е само казино во земјата не се наоѓа заедно Камбоџа е граничните региони.На NagaCorp веб-сајт се наведува дека компанијата е во сопственост на 70-годишна лиценца за тоа е операции [до 2065], како и 41-годишниот монопол во 200km [125mi] радиус на Phnom Penh, истекува 2035 best blackjack e liquid 100ml.

NagaCorp беше усвоен во Cayman Острови.Ројтерс неодамна се цитира Унија Игри Хартии од вредност аналитичар Грант Govertsen како што се наведува дека изгледите за [Macau е] VIP коцкање индустрија ќе продолжи да се влоши. NagaCorp гледа Macau е криза како можност, се наведува во компанијата 2015 Привремениот Извештај за своите планови "и понатаму да навлезат во регионални и Кинески игри пазари".Бидејќи тоа е незаконски Cambodian жителите да се коцка во рамките на нивната држава, NagaCorp зависи исклучиво на туризмот приходи.Привремениот извештај наведува дека Камбоџа имаше 2.3 милиони посетители во првата половина од 2015 година, и дека 21% потекнува од Виетнам, 15% од Кина, а во 10% од Јужна Кореја, со пораст од 22% од година-на-година на посетители од Кина.Камбоџа не се во моментов песна коцкање приходи од земјата тековната 75 лиценцирани казина.Независна коцкање инвестиции аналитичар Винс Мартин, пишување Бараат Алфа предупредува дека голем дел од NagaCorp е ВИП пазарот зголемувањето се должи на "купување на Кинески VIP приходи" преку повисоки оперативни трошоци поврзани со теренската за junket и ВИП коцкање пренасочени од Макао.Дополнително, NagaCorp во моментов е развивање на Primorsky Забава Одморалиште на Градот (PERC Проектот) во Владивосток, Русија.На PERC Проектот не се очекува да биде оперативна до 2018. најдобрите филмови на блек џек.