еден временски слот (time Slot

aming Партнери Меѓународни Корп (GPI) – снабдувач на казино валута и табела игри опрема – пријавени нето-приходи од НАС$700,000 за четвртиот квартал од 2016 година на приходите од НАС$23.1 милиони евра.или цела година 2016 година, компанијата објавено нето-приходи од НАС$5.2 милиони на приходите од НАС$82.1 милиони евра.Тоа во споредба со нето-приходи од НАС$6.9 милиони денари и приходите од НАС$78.2 милиона за 2015 година еден временски слот (time slot. Ова зголемување во [годишен] приходи е пред се поради.. дами ретро повеќе слотови паричник. казино валута, карти за играње и RFID [радио фрекфентна идентификација] решенија производни линии, офсет од [приходи] намалување на табелата распоред производни линии," Nasdaq-листата фирма што е наведено во своите 2016 година резултати извештајот се поднесува со U дама aida казино без депозит бонус 2021. Комисијата за Хартии од.ast година, GPI е Азија-Пацифик работење придонеле за 26.0% од компанијата вкупните приходи.Компанијата пријавени приходи од НАС$21.4 милиони евра за Азиско-Пацифичкиот регион, што претставува зголемување од 0,1 отсто во година на година смисла.т крајот на минатата година, фирмата Азија подружница – Игри Партнери Меѓународни Asia Ltd – потпишале налози вредност на САД$8.1 милиони евра за 2017 дама aida казино без депозит бонус кодови 2021.
На крајот на 2015 година, на фирмата заостанати потпишани налози за следните 12 месеци беше американски долари на 2,2 милиони.ooking во иднина, компанијата додаде: "Иако постојат голем број казина треба да се отвори во 2017 2018 и во Макао, продолжува неизвесноста која произлегува од регулатори' одлуки од времето на дупки и бројот на табелите распределени за секоја нова казино ќе влијаат на износот на приходите што ги препознаат и мерењето на приходите признавањето." казино сите можете да јадат морска храна бафет.