црна врти казино депозит бонус кодови

Дејвид Baazov, основачот и поранешен претседател и извршен ДИРЕКТОР на PokerStars родител Amaya Inc, го намали својот удел во компанијата за околу 3.8 проценти црна врти казино депозит бонус кодови. Baazov продаваат надвор повеќе од $200 милиони евра-вредноста на акциите на компанијата оваа недела, откако биде изложен на дополнителни $100 милиони евра на почетокот на месецот.Каде тој почна Март како компанија е најголем акционер, со 17.2 проценти, тој е сега во близина на задната страна на дивиденди на листа на чекање, кога Amaya конечно добива околу прогласување некои црна врти казино без депозит бонус.

Baazov најави, како што направи во почетокот на Март, со кои се продаваат-off беше за "инвестициски цели." Тоа неодамна покажа дека Канада е формирана нова компанија, Ahaka Капитал, на "глобал мулти-сектор приватната фирма.," според нејзината веб-страна црн роб кој го направи jack daniels виски. Ahaka беше усвоен минатото лето и Baazov е наведена како претседател од јануари.Неговиот партнер во новата компанија, Џејк Malczewski, кој претходно бил адвокат од областа во меѓународни даночни и М&А на КПМГ, објави на својот Скопје страница околу време Baazov продаваат првиот број на Amaya акции кои Ahaka имав инвестирано во Њујорк-базирани UVEye. UVEye е примарен производ е увид уред за откривање на возило измени или аномалии кои може да претставуваат безбедносна закана, за употреба во воена и борбата против тероризмот.Бомба откривање технологија, во суштина, и нешто на заминување од онлајн покер биз.Но Baazov одлука да се парични во неговите чипови, исто така, доаѓа по што беше јасно беше persona non grata во Amaya.Поранешниот извршен ДИРЕКТОР оставка од неговите извршни позиции во рамките на друштвото, како обвинувањата на инсајдерско тргување, и претстојната судење, беа направени неговата позиција untenable.Но, тој се притисне напред без оглед со неговата амбиција е да се претпостави контрола на компанијата и да ги преземе приватниот, стремеж тој на крајот е напуштен во декември.Неговите колеги акционерите' продажната цена беше само премногу висока, објасни тој.Минатиот месец, Amaya најави дека имаше reorganized на својот долг да се ослободи резервни парични средства.Еден од условите на оваа рефинансирање, наметнати од страна на "одредени lenders," беше дека компанијата нема да се продаваат на Baazov, директно или индиректно, во иднина.Ова ќе предизвика "стандардни и потенцијални забрзување на отплата на долгот под договор за кредит за прв залог терминот кредити," Amaya предупреди е малку реката казино отворена сега. Amaya позајмена милијарди кога тоа, се здоби со Рационално Група средствата, вклучувајќи PokerStars, во 2014 година, што значи lenders' закана, ако постапил по, ќе ги осакатува компанијата.

Baazov извади една од најпознатите смели преврати во историјата на индустријата кога тој оркестрирано дека $4.9 милијарди преврат, но, три години подоцна, тој бил принуден да се движи. е малку реката казино отворена во мичиген.